[ANKIETA] Przebiegi naszych silników, opinie i luźne rozmowy o DiTD...
Magician napisał(a):Moja wiedza po zajrzeniu pod maskę ograniczała się jedynie do wymiany żarówki, filtra powietrza i akumulatora
a i to nie każdy potrafi, więc nie jest źle

widzisz różnicę w podstawce (tuż obok grzybka do pompowania ręcznego)?
Widzę. jak zobaczyłem ten pierwszy, bez podgrzewacza, to zastanawiałem sie cóż to takiego i gdzie to jest. ten drugi, z podgrzewaczem, już gdzieś chyba widziałem
Czyli chyba mam z podgrzewaczem ale głowy uciąć sobie nie dam. Jeszcze sprawdzę jak będzie okazja ale na pewno nie dzisiaj bo do auta się nie wybieram.
oj tam – już parę aut tak odpaliło jak paliwo się ścięło – ściągnąć opaskę i węża z filtra (tego, który idzie do pompy), podpompować żeby przelało co się da, założyć węża, podpompować, zagrzać parę razy świecami i kręcić
zwłaszcza że masz świeży aku
ja bym na pewno spróbował
ja bym na pewno spróbował
Ja właśnie zaraz jade po samochód mam zamiar go zholować ale bez wspomagania troche wałek : |
-
suczysyn.
suczysyn. napisał(a):Ja właśnie zaraz jade po samochód mam zamiar go zholować ale bez wspomagania troche wałek : |
bardziej martwił bym się brakiem hamulców
Panowie a do czego ta wtyczka w skrzynce z bezpiecznikami, bo mam tam wolny pin z "+" który pojawia się po przekręceniu kluczyka i znika po wyjęciu, ja podejrzewam, że ma jakiś związek z kontrolkami na desce, może ktoś się lepiej orientuje.
- Od: 23 paź 2009, 12:34
- Auto: 323F DiTD '99
fotki proszę 
zaraz wrzucę
kierownik napisał(a):ale swoje mam nadzieję
tylko nie portretowe

jestem bardzo tajemniczy więc nie tak szybko 
kur ale miałem jazdy jak sciagałem ten samochod odpalał za 5 razem, przejechałem 100 metrów i padł
ale na biegu jałowym chodził cały czas , i teraz jeszcze zauwazyłem że pluje olejem co jest ?
Jeszcze drzwi rozje**** jak wprowadzałem samochód na podwórko, zahaczyłem o metalowy słupek i nie chcą się zamknąć przestawiły się : (
na złom chyba pójdzie ....
ale na biegu jałowym chodził cały czas , i teraz jeszcze zauwazyłem że pluje olejem co jest ?
Jeszcze drzwi rozje**** jak wprowadzałem samochód na podwórko, zahaczyłem o metalowy słupek i nie chcą się zamknąć przestawiły się : (
na złom chyba pójdzie ....
-
suczysyn.