i to jeszcze za taką kasę... jak ktoś chce to ja takie daję free No ale czego można oczekiwać Krzysztofie skoro na stronie jest napisane..............

www.mazdaspeed.pl
kierownik napisał(a):ciekawi mnie jak ludzie sprzedają używane napinacze w dodatku za starą kasęja takie wyrzucam do kosza po zmianie
Pewnie standardowa odpowiedź typu... "część była sprawna, to wina nie fachowego montażu.... "
smile napisał(a):czy ma pasek do kompletu
smile napisał(a):jedyne 350 + wysyłka

Neonixos666 napisał(a):smile napisał(a):czy ma pasek do kompletu
Pasek to pikuś bo wydaje mi się ze on jest bardziej wytrzymały od napinacza.![]()
A pompę wody uszczelniać motodoktorem 

odkąd mam madzie to jak pisałem wszystko ok.,teraz już ma wymienione układ hamulcowy[klocki,szczęki itd]zawieszenie[full]amortyzatory kayaby wiele osób mi odradzało że lipa itd. nie mieli racji auto wchodzi w zakręty agresywnie mimo że minivan,oponki dałem firestone multihavk 185/65/14 polecam nie płyną,dałem nowe sprzęgło komplet aisin[600 zł intercars]muszę sie przyzwyczaić bo za lekko chodzi jak dla mnie,poprawiły się osiągi na verwie pali mi teraz 0.2l mniej może nawet lepiej wcześniej 5.7/100km/110km/h,mało mocy ciężkie auto,ktoś pisał o problemie drgań na kierownicy..po zmianie drążków też tak mialem mechani mi nie powiedzial o zbieżności że trzeba zrobic ja jestem laikiem moje pierwsze auto nie wiedzialem tego zrobilem zbiezność i ok. pozdrawiam.

smile napisał(a):i nie mam jej pod ręką

ale dzieki za odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6