tycjan napisał(a):a moze katalizator
Właśnie..... jak myślicie warto bo wybebeszyć?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sboard napisał(a):czy ją słychać od początku, czy ciągle dopiero przy wyższych obrotach
A jak powinno byc?
www.mazdaspeed.pl
tycjan napisał(a):a moze katalizator
sboard napisał(a):czy ją słychać od początku, czy ciągle dopiero przy wyższych obrotach
xANDy napisał(a):istnieje też problem synchronizacji pompy – nie pamiętam kto w 323 w końcu do tego doszedł (w jakimś ASO chyba to wynaleźli)...
Styniu napisał(a):Wysłany: 28 Lut 2007 | 15:25 Temat postu:
w ASO (Team w Długołęce)
Diagnostyka nie dotyczyła konkretnie pompy, tylko błędów zgłaszanych przez centralkę. Mechanicy byli na tyle kumaci, że powiązali skutek z przyczyną i ustawili kąt wtrysku w pompie.
Skasowali tylko za diagnostykę usmiech
tycjan napisał(a):Ta "ciastowata substancja" jest widoczna przy wlocie do kolektora w nim samym
A ile ich miałeś? jeden czy dwa? (który rocznik auta)?Krzysiek_1123 napisał(a):a ja w swojej nie mam juzdawno katalizatora
Riki napisał(a):Powinno byc ok 14s.......... oczko nie przejmuj sie 2/3 DiTD "nie trzyma" serii
Znam to... rozumiem Cięsboard napisał(a):Auto po regulacji zaworów, efekt: duuużo ciszej
Nie trzeba – zresztą tak opisałem na końcu fotorelacji o czyszczeniu kolektora (opisałem jak wyjąć IC i jak go umyć).jasiq napisał(a):Wszystko trzeba tak jak xANDy pisal po kolei tylko zderzaka
nie trzeba z lewej strony sciagac
Polecam wypróbowany sposób – płyn do mycia naczyń i szczoteczka...jasiq napisał(a):Rąk to chyba tydzien nie domyje, az wstyd w pracy sie pokazac
Zdjęcia wyślij mi jakoś (na PW podam Ci adres mailowy) no i samą treść napisz. Zrobimy jakoś wspólnymi siłami.jasiq napisał(a):Chce wstawic zdjecia jesli mozna to przesle aby admin mogl wstawic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6