www.mazdaspeed.pl
prolukas napisał(a):<jupi> Rozwiązałem już problem migającej kontrolki. Wystarczyło (kto by się spodziewał) wstawić brakujące głośniki w przednich drzwiach. Nie wiem czy to było to, ale po wstawieniu już nie miga. Przejechałem już ponad 400 km i nic, wszystko OK.
OOO!!! jakies nowe doswiadczenie jak widzę – nie wiedziałem ze audio ma cos wspolnego z elektronika pompyprolukas napisał(a):Wystarczyło (kto by się spodziewał) wstawić brakujące głośniki
Jaksa napisał(a):OOO! jakies nowe doswiadczenie jak widzę – nie wiedziałem ze audio ma cos wspolnego z elektronika pompy
Uściślając realia – nie rozwiązałeś jej tylko samo się rozwiązało. Prawdopodobnie grzebiąc coś przy okazji ruszyłeś jakieś kalbe. Bo jedno z drugim nie jest związane (głośniki i ta kontrolka).prolukas napisał(a):Rozwiązałem już problem migającej kontrolki
Nie "ktoś" tylko JA. Ta kontrolka odpowiada za działanie elektroniki silnika. Głośniki NIE należą do elektroniki silnika więc jest to TYLKO zbieżność sytuacji.prolukas napisał(a):Ta kontrolka nie odpowiada za jedną rzecz jak ktoś wyżej pisał
Hehe – wypchaj się – u mnie nic nie mruga...prolukas napisał(a):Śmiejcie się, śmiejcie i dalej jeździjcie z migającymi kontrolkami!
prolukas napisał(a):<blant> Śmiejcie się, śmiejcie i dalej jeździjcie z migającymi kontrolkami!!!!!
xANDy napisał(a):nie rozwiązałeś jej tylko samo się rozwiązało. Prawdopodobnie grzebiąc coś przy okazji ruszyłeś jakieś kalbe. Bo jedno z drugim nie jest związane (głośniki i ta kontrolka).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6