xANDy napisał(a):To samo z intercoolerem – od niego sporo zależy. Zresztą korci mnie wywalenie go całkowicie
Nie straci mocy??
xANDy to nie jest ogloszenie o jego GFce... nie róbmy juz ot
www.mazdaspeed.pl
To jeszcze nie mojaxANDy napisał(a):Jarek już wcale – przecież napisał wyraźnie:
Jaksa napisał:
Sprzedam mazdę 626 DiTD po F/L – stan oczywiscie idealny.Wszelkie info u nas w firmie.
xANDy napisał(a):To samo z intercoolerem – od niego sporo zależy. Zresztą korci mnie wywalenie go całkowicie
Riki napisał(a):Nie straci mocy??
xANDy napisał(a): tego co zdążyłem wyczytać w różnych forach na TDI, przy tamtejszych badaniach na hamowni (zmieniali paliwo, wykręcali intercooler itp.) wynika, że jednak nie ma wpływu na moc silnika/moment. Różnice były w zakresie błędu pomiarowego (ok 1%)
Ciekawe gdzie go zmiescitomekrvf napisał(a): Iveco Turbo Daily
Jak to mówią .....dla chcącego nic trudnego.....tomekrvf napisał(a):Po wycięciu dziury w zderzaku nie będzie problemu
tomekrvf napisał(a):Z ciekawostek powiem tylko że skoda fabia czy octavia TDI130KM szła lepiej jak się zrobiło dziury w nadkolu żeby lepiej powietrze omywało intercooler
xANDy napisał(a):Nie rozwijam za sobą dywanu sadzy
xANDy napisał(a):Pomyślę nad większym IC..........
PS. tylko po co?
Moja tez kopci ...... i niech sobie kopci, od tego jest wydechRiki napisał(a):Moj zaczyna kopcic jak przekraczm 4000rpm
Jaksa napisał(a):ostatnio obiechałem 323 BA 1,5
xANDy napisał(a):No i jak poprosić skutecznie, żeby koniki ciszej pełniły swoją powinność.
Obecnym dieslem lepiej mi się jezdzi niz FS-em......moment ktory posiada na II,III,IV biegu – poezjaRiki napisał(a):Ty miales w GFce FS-a to mozesz cos powiedziec
tomekrvf napisał(a):Tak więc Księże Andrzeju, wywal intercooler a w jego miejsce wstaw I/C z VW T4, Iveco Turbo Daily itp itd i wtedy powiedz mi czy auto jedzie lepiej czy gprzej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6