adam79 napisał(a):a moze ci fachowcy czyszczenie nazywaja frezowaniem
Wyczyścić z syfu, szmatką, śrubokrętem itp. Może i tak nazywają, przecież muszą z czegoś żyć
www.mazdaspeed.pl
adam79 napisał(a):a moze ci fachowcy czyszczenie nazywaja frezowaniem
adam79 napisał(a):i wyregulowac zawory
adam79 napisał(a):dzieki koledzy za porady.
nie pozwole zadnemu psełdo fachowcowi nic frezowac. poprostu ma wyjac wtryski wyczyscic,załozyc podkladki i wyregulowac zawory.
szkoda ze u mnie w miescie niema zadnego pozadnego fachowca od ditd.!!!!!
![]()
Neonixos666 napisał(a):Przyjedź do mnie to ci to wymienię za flaszkę
pioczel napisał(a):Neo ja bym już jechał jak bym nie miał daleko -zabieram sie za zawory juz rok boje sie coś sknocić
kierownik napisał(a):no i najlepszy wybór w PL
Neonixos666 napisał(a):bujda na resorach, żadnego frezowania się nie robi po prostu wymienia się podkładki i tyle.
YgooR napisał(a):bo tam są wieczne problemy z podkładkami.
nynuch76 napisał(a):Jesteś tego pewien na 100 %
Neonixos666 napisał(a):to w takim razie mazda mi się zepsuje bo ja tylko podkładki wymieniłem bez frezowania, aj ja oszczędny nie rozsądny
Ja by wszyscy co wymienili podkładki pod wtryskami robili frezowanie to każdy modlił by się żeby tego nie robić
Neonixos666 napisał(a):to w takim razie mazda mi się zepsuje bo ja tylko podkładki wymieniłem bez frezowania, aj ja oszczędny nie rozsądny
Ja by wszyscy co wymienili podkładki pod wtryskami robili frezowanie to każdy modlił by się żeby tego nie robić
kierownik napisał(a):czyli gość miał przenośną frezarkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6