Panowie z moim problemem dzwoniłem do Jaksy , wina nie leży po stronie turbiny , lecz po stronie pompy wtryskowej ... A takimi usterkami zajmuje się Mabi w stolicy . Byłem dziś w ASO Mazda Łódź , pomyślałem aaa już zapłace za podłaczenie do komputerka 250zł brutto i będe wiedział czy to pompa czy też coś innego ... Niesety serwis rozkłada ręce ,nie mają możliwości zdjagnozować usterki bo kabelki podobno mają do nowszych aut.

Żenada ... mam czekać , dzownić w przyszłym tygodniu , ponoć były już 2 osoby z problemem szarpania (nie wkręcenia się w obroty) i panowie z ASO czekają na wskazówki z centrali
Szok poprostu szok . Uprzejmy serwisant ASO poinformował mnie żeby poczekać aż się ciepło zrobi , jesli usterka ustąpi , znaczy że gdzieś w elektryce jest problem , bo prawdopodobnie nieska temp. otoczenia źle wpływa na elektryke czy też sterowanie pompą wtryskową .Tłumaczyłem miłemu panu że usterka powstała kilka dni temu , wcześniej też było zimno i nie było problemu ... No coż czekam na ocieplenie , sprawdze jeszcze wszystkie kostki dochodzące do pompy i całej reszty może coś się poprawi

"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."