a kolega marcino2468 niech używa funkcji edytuj post bo nie piszemy pod pod postem.
No bo ostrzeżenia się posypią jak śnieg na święta

www.mazdaspeed.pl
marcino2468 napisał(a):wypatrzyłem używany wałek do 626 ditd z 2000r., będzie pasował do mojej 626 ditd z 1998r.?
YgooR napisał(a):Jak chcesz nowy pytaj Rikiego (www.mazdaparts.pl) może taż będzie miał jakąś używkę
YgooR napisał(a):Dobrze że to sprawdziłeś, bo mogło być nieciekawie.
kierownik napisał(a):ciekaw jestem jak bardzo to było wytarte. widziałem już kilka wałków z ubytkami w pierwszej krzywce i na rolce i jak do tej pory zrobiły kilkadziesiąt kkm z tym bez większych problemów... może mechanik nieco przesadza?
kierownik napisał(a): widziałem już kilka wałków z ubytkami w pierwszej krzywce i na rolce i jak do tej pory zrobiły kilkadziesiąt kkm z tym bez większych problemów...
YgooR napisał(a):O wycierającej się krzywce na 1 cylindrze było już pisane, że są później problemy.
marcino2468 napisał(a):mówił, żeby lepiej nie ryzykować jazdy
marcino2468 napisał(a):patrzyłem na zdjęcia z poradnika z wytartym wałkiem i mój w stosunku do tego jest lekko draśnięty, widać delikatne zadrapania, ale aż tak zdarty to nie jest.
YgooR napisał(a):O ile mnie pamięć nie myli na forum chyba były kiedyś fotki po takiej przygodzie, jak nie to może kolega Bulgarien ma jakieś fotki z naprawy.
O wycierającej się krzywce na 1 cylindrze było już pisane, że są później problemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6