Przychodnia motoryzacyjna Mazda-Ochojec prezentuje "Wymiana pompy wtryskowej bez demontażu rozrządu"
1, 2
Jaro14 napisał(a):Witam! Mam pytanie do eksperta – czy jest możliwa wymiana wałka rozrządu bez demontażu całego rozrządu?
a co to ma wspólnego z tematem wątku?
Nie chciałem śmiecić, ale 50% tematu to: ,, ... bez demontażu rozrządu''
A całkiem poważnie, interesuje mnie jak najmniej inwazyjna wymiana wałka i chciałem zainteresować problemem autora wielu fachowych fotorelacji – może będzie to temat kolejnej?
A całkiem poważnie, interesuje mnie jak najmniej inwazyjna wymiana wałka i chciałem zainteresować problemem autora wielu fachowych fotorelacji – może będzie to temat kolejnej?
- Od: 14 cze 2011, 22:22
- Auto: Mazda 323F BJ DITD
2001r. Silver Mica
Jaro14 napisał(a):Witam! Mam pytanie do eksperta – czy jest możliwa wymiana wałka rozrządu bez demontażu całego rozrządu?
teraz mogę odpowiedzieć:
tak,jest możliwa.
Twoja madzia przeszła taki właśnie zabieg.
powiem więcej:może się szczycić mianem prekursora w tej oto nowo odkrytej metodzie.

cudownie opisany temat
mysle ze na dniu wolnym pokupuje przedluzki i inne potrzebne rzeczy i moze samemu postaram sie pokombinowac 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
tak wiec wszem i wobec oglaszam ze sam ( oczywiscie z telefonicznym kontaktem i pomoca tadziola ) WYMIENILEM POMPE WTRYSKOWA BEZ ZDEJMOWANIA ROZRZADU
potem mialem troche problemow z odpaleniem bo sie pompa i wuklad wtryskowy zapowietrzyl ale operacja pacjenta udala sie
wiec mozna mnie dopisac do osob ktore same wymieniaja pompy w autach
TADZIOL jestes wielki
serdecznie dziekuje ci za pomoc i wklad wlozony w prace i pomoc i stalowe nerwy za moje telefony
bo caly czas rozmow to chyba ze dwie godziny
a odrazu powiem zeby brac sie za wymiane pompy potrzebne sa dobre klucze
bo chinskie zaraz sie ukrecaja i łamią
czas operacji wyjecia pompy to okolo dwie godziny i wlozenie to juz duzo szybciej bo wiadomo co gdzie i jak 
TADZIOL jestes wielki
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Jako że nie mogę wyciągnąć kolektora bo mi go pompa blokuje, czy mogę prosić o ponowne wrzucenie zdjęć do relacji lub udostępnienie ich w jakiś sposób?
- Od: 15 mar 2008, 21:13
- Auto: 323f 2.0 TD 2001r.
1, 2