tak pluła olejem,że potem po jej wymianie z IC wylałem prawie litr.
a olej świeżutki,dopiero co po wymianie....parę godzin pracy miał

www.mazdaspeed.pl
pawelll napisał(a):Rozumiem, że wymienię zawór i powinno być OK?
pawelll napisał(a):Czy po zdemontowaniu zaworu można, "na oko" zobaczyć, że jest uszkodzony?
pawelll napisał(a):Szkoda mi wydać 1300
hoof napisał(a): Minus? Trochę dalej będzie mułowata ale może spróbuję wyczyści IC itp może coś jej doda kucyków.
Maciekwroclaw napisał(a):Co do odpalania to od 8 miesięcy mam zamontowany włącznik koło włączenia świateł. Jest to odcięcie czujnika temperatury. Przed odpaleniem wyłączam czujnik i odpala od strzałą, po czym po dosłownie sekundzie od odpalenia znowu załączam czujnik temperatury abym widział jaką wskazuje temperaturę na zegarach oraz aby nie migała kontrolka świec. Ja się do tego przyzwyczaiłem ale gorzej z tym zamulonym ruszaniem,
Neonixos666 napisał(a):Maciekwroclaw napisał(a):Co do odpalania to od 8 miesięcy mam zamontowany włącznik koło włączenia świateł. Jest to odcięcie czujnika temperatury. Przed odpaleniem wyłączam czujnik i odpala od strzałą, po czym po dosłownie sekundzie od odpalenia znowu załączam czujnik temperatury abym widział jaką wskazuje temperaturę na zegarach oraz aby nie migała kontrolka świec. Ja się do tego przyzwyczaiłem ale gorzej z tym zamulonym ruszaniem,
ta informacja też jest istotna którą umieściłeś w innym temacie. Sprawa jest jasna kupiłeś zdrutowany samochód z padającą pompą wtryskową i tyle.
Nie wiem dlaczego kupiłeś takie auto.
pluto napisał(a):Jednak pozostaje problem który należy rozwiązać....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6