Witam,
mam następujacy problem w GW FS z 1998 r.:
Przy zatankowanym do pełna baku auto chodzilo normalnie – jednak gdy zaczyna się zapalaći rezerwa lub wcześniej, samochod jedzie tylko jak się leciutko naciska gaz... gdy tylko mocniej się nacisnie to zaczyna sie dławic, ale nie gaśnie.
Jak się znowu lekko i powoli przyciska gaz wchodzi na obroty.
Po zatankowaniu wszystko mija.
Czy ktoś spotkał sięl z takimi obiawami. Może to pompa paliwa ?
A jeżeli to pompa to czy można ją wymienić od środa, czy trzeba wyjąć bak paliwa ?
Pozdrawiam Marcin
Dławiący się silnik FS GW ?
Strona 1 z 1
Ja mam to samo, < 5 litrow paliwa w baku i jak depniesz to paliwo splywa do tylu (sila bezwladnosci) i nie dochodzi do pompy, puszcze gaz, paliwo w baku wraca do przodu zbiornika gdzie jest pompa i jest ok. Dolej pod kor i bedzie ok
Takie moje obserwacje 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

musty – jesteś z nami już chwilę i nie czytałeś jeszcze regulaminu?
Przeczytaj a dowiesz się jak poprawnie nazwać temat.
To nie jest wina pompy, a raczej tzw. "smoka" którym paliwo jest zasysane ze zbiornika – obrósł syfem i się przytkał. Wyjąć, wyczyścić i powinno grać.
Przeczytaj a dowiesz się jak poprawnie nazwać temat.
To nie jest wina pompy, a raczej tzw. "smoka" którym paliwo jest zasysane ze zbiornika – obrósł syfem i się przytkał. Wyjąć, wyczyścić i powinno grać.
Nie znam tego modelu. W GE europejskiej można to było zrobić od środka, w wersju usa trzeba wymontować zbiornik.
Zdejmij siedzenia i popatrz – może się da od środka.
I popraw temat.
Zdejmij siedzenia i popatrz – może się da od środka.
I popraw temat.
.......Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział........
nie widzę przycisku "zmień"
nie widzę przycisku "zmień"
- Od: 30 wrz 2005, 22:49
- Auto: 626 GW, FS 98r.
Strona 1 z 1