Faktycznie , usłyszałes to co chciałes usłyszeć , 1000 zł ?jezier69 napisał(a):Mój problem polega na tym iż w Auto Jaksa wołaja za wymianę około 1tyś zł.

www.mazdaspeed.pl
Faktycznie , usłyszałes to co chciałes usłyszeć , 1000 zł ?jezier69 napisał(a):Mój problem polega na tym iż w Auto Jaksa wołaja za wymianę około 1tyś zł.
Jaksa napisał(a):Faktycznie , usłyszałes to co chciałes usłyszeć , 1000 zł ?jezier69 napisał(a):Mój problem polega na tym iż w Auto Jaksa wołaja za wymianę około 1tyś zł.tyle kosztuje pewnie w niemczech u mnie 500 zł
Jestem do dyspozycjijezier69 napisał(a):Zarazem mam nadzieje na jak najlepsze stosunki z Pana firma gdyż potrzebuje dobrego długoterminowego doktora dla mojej Madzi
Napisałem to co widze na fotce , dla mnie ( tym bardziej dla laika ) zdjecie jest wykładnikiem tego co kupuje ( numery tez ) wiesz ile jest pomyłek przy wysyłkach towaru ale skoro to Twoja aukcja to wiem w 100% ze klient dostanie to co chce .Riki napisał(a):Sprostuję nieco kwestię drugiego linka bo to moja aukcja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6