Swap silnika
Strona 1 z 1
Witam posiadam Madzię 626 GF z silnikiem 1.8 90 kuca, ostatnimi czasy zacząłem się zastanawiać nad swapem na 2.0 o mocy 136 km i tu pojawia się moje pytanie. Czy ktoś tutaj bawił się już w coś takiego? Jak z dostępnością i cenami? Co będę musiał wymienić poza silnikiem (sprzęgło, hamulce, skrzynie)? Mile widziane propozycje sprzedaży, póki co się rozglądam
. Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi.
-
wojow123
wojow123 napisał(a):Witam posiadam Madzię 626 GF z silnikiem 1.8 90 kuca, ostatnimi czasy zacząłem się zastanawiać nad swapem na 2.0 o mocy 136 km i tu pojawia się moje pytanie. Czy ktoś tutaj bawił się już w coś takiego? Jak z dostępnością i cenami? Co będę musiał wymienić poza silnikiem (sprzęgło, hamulce, skrzynie)? Mile widziane propozycje sprzedaży, póki co się rozglądam. Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi.
Tak, ja dokładnie 4 lata temu. Madzia jeździ i ma się dobrze – oleju do dziś nie bierze
szerokości
grzech
grzech
A skąd wziąłeś silnik? Bo z tego co się rozglądam to nigdzie nie mogę go znaleźć. Jeździsz ma benzynie czy podtlenku gazotu? 
-
wojow123
wojow123 napisał(a):A skąd wziąłeś silnik? Bo z tego co się rozglądam to nigdzie nie mogę go znaleźć. Jeździsz ma benzynie czy podtlenku gazotu?
Po co się rozglądać jak można forum poczytać – szukajka działa
Od zawsze na gazocie – tylko oby nie valteki – madzia się z nimi nie bardzo zgadzała
szerokości
grzech
grzech
Strona 1 z 1