Bardzo proszę o radę jak ocenić czy uszczelka pod pokrywe zaworów jest oryginalna!? Zakupiłem uszczelkę wysyłkowo, dzisiaj przyszła ale bez żadnego opakowania firmowego po prostu wrzucona do pudełka jak poznać czy to oryginał, poniżej napisz wszystko co jest na uszczelce napisane.
FSO1
FSO 1-10-235B 9A >ACM< GN1
Pomóżcie prosze.
Uszczelka pod pokrywę zaworów 626 rok 98
Strona 1 z 1
Cos chyba zle odczytałes , powinno być FSD7-10-235 kosztuje 70 zł.mazzyfun napisał(a):FSO 1-10-235B
Kto Ci to przysłał?mazzyfun napisał(a):Zakupiłem uszczelkę wysyłkowo
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
mazzy myślę że nie masz co się niepotrzebnie denerwować
ja również kupowałem ori uszczelki z ASO Lublin
i tak jak u Ciebie nie były one w firmowym pudełku,
w pudełeczkach z napisami MAZDA były za to filtry powietrza i oleju
widocznie właśnie tak ma być
ja również kupowałem ori uszczelki z ASO Lublin
i tak jak u Ciebie nie były one w firmowym pudełku,
w pudełeczkach z napisami MAZDA były za to filtry powietrza i oleju
widocznie właśnie tak ma być
mazzyfun napisał(a):Kupiłem w ASO w Lublinie
Ja w tym właśnie ASO zmieniałem uszczelkę. Została ona wyciągnięta z jednego worka, w którym było tych uszczelek kilka może kilkanaście, więc nie mają one pudełek, ani własnych worków. Wiec nie przejmuj się brakiem opakowania
Tak jest , one przychodzą w opakowaniu zbiorczym a sprzedają bez opakowania.( na sztuki chyba ze kupujesz hurtemnemi napisał(a): Została ona wyciągnięta z jednego worka

Nie no nie jest taka sama , rozni sie otworami ale napewno ASO sprzedało dobrą.mazzyfun napisał(a):uszczelka jest od poprzedniego modelu GE, gdyż jest taka sama jak do GF
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Strona 1 z 1