W załączniku wrzucam zdjęcie mojego numeru wiązki. Czy będą kolidowały ze sobą w jakikolwiek sposób czy będą pasować bez żadnego problemu nie niszcząc żadnych podzespołów?
www.mazdaspeed.pl
pjotreqqq napisał(a):Dzięki bardzo za numery. A czy wiesz może gdzie prócz allegro i tablicy owych wiązek mógłbym szukać?
Ja raczej nie będę się tym zajmować tylko mechanik. Ogólnie instalacja chyba jest dobra, spalił mi się tylko przewód pompy paliwa wraz z pompą (tak przynajmniej oznajmił mi mechanik). Reszta kabelków raczej jest dobra, chyba że zostały stopione przez nieszczęsną pompę..
grzech_z napisał(a):Ja bym wymienił tylko ten kabelek ale jak chcesz całość wymieniać to znajdź kogoś kto sprzedaje silniki do swapów. Zazwyczaj wysyłają same silniki i wiązki im zostają.
Upewnij się jeszcze jak jest z wiązkami od anglików – czy pasują.
pjotreqqq napisał(a):grzech_z napisał(a):Tyle, że mechanik mi powiedział że "nie wie co się mogło spalić w tej instalacji, dlatego najlepiej wymienić całą". Bo ogólnie poszedł mi kabel od pompy aż pod silnik praktycznie ale nie rozbierali go i też się właśnie zastanawiam czy jest sens wymiany całej instalacji skoro mógł się sknocić jeden głupi kabelek.. A gdzie mogę znaleźć kogoś kto sprzedaje silniki do swapów?
Co do anglików – mechanik stwierdził, że kable będą za krótkie bo przecież kierownica z drugiej strony i w ogóle wszystko na odwrót.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6