Poszukuję instrukcji do Webasto

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez moreno » 8 lip 2015, 19:03

Witam wszystkich forumowiczów.
Ze względu,że jestem tu nowym chętnym poznania wiedzy na temat naszych 626-tek,proszę o wyrozumiałość.Moja wiedza na temat akurat tego pojazdu jest słaba.Po prostu zostałem posiadaczem 626 od tej niedzieli.Auto jest od Niemca który płakał jak sprzedawał.Na prawdę w idealnym stanie,lub pięknie przygotowana do kolejnych 10 lat jazdy po polskich drogach :)
Mój problem polega na nie ogarnięciu Webasto,nigdy nie miałem do czynienia z takim urządzeniem.Panel od Webasto jest jajowaty,na którym pali sie kontrolka ognia.Czy istnieje instrukcja w jęz.PL do tego urządzenia?Nie mam pojęcia jak przejść na tryb normalnej dmuchawy.
Proszę o pomoc w tej kwestii.
moreno

Postprzez moreno » 12 lip 2015, 14:15

Dzięki za wyczerpujące informacje :)
Instrukcję przesłała mi na maila firma z Łomianek.Ale i tak będzie trzeba do nich podjechać.A może podpowiecie jedną rzecz.Aby włączyć normalną dmuchawę,muszę włączyć webasto,które oczywiście się załącza.Inaczej nie włącza się panel sterujący klimatronikiem.czy to normalna procedura?
moreno