Dobór odpowiednich głośników

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez wiktorn2 » 6 cze 2015, 21:21

Witam posiadam mazdę 626 combi 1999 2.0 diesel
I niedawno zmieniłem standardowe radio samochodowe na Panasonic CQ-C1301N i nie za bardzo wiem jakie głośniki dobrać oby dźwięk był najlepszy do tego nie posiadam przewodów do tylnych głośników w drzwiach i też nie wiem jakie i jak je poprowadzić proszę o poradę
wiktorn2

Postprzez Dominator » 6 cze 2015, 23:02

Daremne te radio wiec szalu nie bedzie. Zakladaj wzmacniacz i odseparowany zestaw na przod. Glosniki do 300zl juz znajdziesz zadowalajace. Bez wzmacniacza to bedzie gowno. Jezeli nie bedziesz zakladac skrzyni basowej, a chcesz zeby tyl gral jako tako, to zaloz nawet seryjne glosniki do tylu. Jesli nie ma puszczonej wiazki,ktos zdemontowal, to pusc kabel wzdluz progu, do slupka i ta oslona gumowa laczaca slupek z drzwiami, bedziesz musiec nawiercic otworu w kostce co by zmiescic kable. Jak chcesz tylko przod dobrze zasilony to w ok 500zl sie zmiescisz. Pasowalo by drzwi wygluszyc z przodu, ale to dodatkowe 200zl..
...
Forumowicz

Od: 6 sty 2011, 23:36
Auto: Accord 8 2.2 gnojówka