witam
mam problem z podświetleniem tego ustrojstwa
wydaje mi się że zegarek powinien być podświetlony również gdy palą się światła mijania ? w moim przypadku tak nie jest, wyciągnąłem zegarek rozebrałem bo myślałem że są tam dwie żarówki (jedna gdy przekręci się stacyjkę, druga gdy włączy się światła) dostrzegłem tylko jedną
czy ktoś już spotkał się z podobnym problemem ? jeśli tak to proszę o jakąś podpowiedź co może być nie tak że nie świeci ?
z góry dzięki
problem z oświetleniem zegarka/temp amb (GF 1997)
Strona 1 z 1
po przekręceniu stacyjki, dopóki nie włączę świateł to świeci a po włączeniu świateł podświetlenie zegarka/temp amb zanika
wydaje mi się że jednak wtedy powinno też być podświetlone i reagować na ten potencjometr co się nim przygasa i rozświetla podświetlenie zegarów i kokpitu środkowego
wydaje mi się że jednak wtedy powinno też być podświetlone i reagować na ten potencjometr co się nim przygasa i rozświetla podświetlenie zegarów i kokpitu środkowego
- Od: 11 lut 2011, 17:50
- Auto: Mazda 626 GF 1,8 90KM "Czerwona Landryna"
trzeba spojrzec w BGB czy dimmer to drugi plus, jesli tak to pewnie w kostce albo w samym zegarku masz gdzies przerwe, pomierz kostke i zobacz gdzie pojawia cie sie drugi plus
update:
nigdzie nie znalezłem opisu pinów kostki zegarka/wyswietlacza komputera
w BGB jest tylko jak wyjąć i ogolnikowy schemat terminali
update:
nigdzie nie znalezłem opisu pinów kostki zegarka/wyswietlacza komputera
w BGB jest tylko jak wyjąć i ogolnikowy schemat terminali
Ostatnio edytowano 25 sty 2012, 12:58 przez maxim_wawa, łącznie edytowano 1 raz
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
Cała kostka.

- Od: 4 lip 2009, 19:15
- Auto: 626 GF 97' 2.0 16V
LPG->BRC<–
Strona 1 z 1