Witam, nie wiem dokładnie w jakim dziale się o to zapytać więc sorki.
W przyszłym tygodniu będę w Polsce i chciałbym sobie przy okazji kupić tylną-lewą lampę (nie tą w klapie).
Szukałem na allegro i w niektórych są dopiski z wyszczególnieniem że "NIE WERSJA ANGIELSKA" stąd moje pytanie: czym sie różni wersja angielska od europejskiej?
Lampy tylne- wersja angielska a europejska
Strona 1 z 1
roznia sie tylko lampy z klapy bo przeciwmgielna jest po drugiej stronie 
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
Witam
Czy możliwe jest zamontowanie lamp tylnych z modelu po lifcie (tych z białymi wstawkami) do modelu sprzed liftingu?
ktos może robił sobie taki upgrade?
bo przednich pewnie się nie da (iiny zderzak, maska) ale z tyłu na oko wyglądają tak samo.
Czy możliwe jest zamontowanie lamp tylnych z modelu po lifcie (tych z białymi wstawkami) do modelu sprzed liftingu?
bo przednich pewnie się nie da (iiny zderzak, maska) ale z tyłu na oko wyglądają tak samo.
- Od: 19 gru 2010, 16:50
- Auto: Mazda 626 GF dohc 2.0 116KM 99'
jak juz mowa o lampach w klapie do kombii to kupie prawa Angielska przed lifta 
Ostatnio edytowano 24 gru 2011, 10:53 przez rumunn95, łącznie edytowano 1 raz
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Floyd napisał(a):Witam
z tego co wiem są wymienne ponieważ jak mi koleś zachaczyl tył i zbił lampę tylna szukałem wszędzie i nie mogłem po sklepach znaleźć na 1 ze szrotów chcieli mi dać do wersji z przed liftu powiedzieli że bedzie pasować na 100% tylko przydałoby się 2odrazu wymienic a i chyba ostatnio widzialem madzię z 1lampa taką 1 taka
- Od: 7 gru 2011, 19:06
- Auto: 626 GF 2.0-115km+Lpg 2000r po lifcie
Trochę odkopię temat, żeby nie zakładać nowego wątku. Czy jest jakaś różnica pomiędzy tylnymi lampami w nadkolu (nie w klapie) pomiędzy Mazdą 626 GF w wersji sedan i hatchback? Na pierwszy rzut oka na zdjęciach nie widać różnicy ale może jednak jest coś czego nie zauważyłem. Potrzebuję lewej tylnej do hatchbacka.
-
Sebasov
Strona 1 z 1