Dzięki za info.

www.mazdaspeed.pl
gslaw napisał(a):w zasadzie to nie będą światła dzienne led tylko moduł świateł dziennych drl, gdzie za dzienne będą robić światła drogowe świecące 30% mocy
gslaw napisał(a):Panowie... ZROBIŁEM!!!
VeryCoolMan napisał(a):
No to powodzenia przy kontroli![]()
Pomysł wydaję się niezły ale przez brak homologacji RL na kloszu myślę będzie to skutkowało zabraniem dowodu.
Ciekawe jak to wygląda czekamy na filmik
yusuf napisał(a):Myślę, ze żaden funkcjonariusz nie będzie miał jajeczek by dowód za takie coś zabrać. Przecież on ma oryginalny klosz. Nic z nim nie robił więc na jakiej podstawie mogą mu cokolwiek zabrać? Przecież pojazd ma wszystkie światła wymagane ustawą. Do tego ma rozszerzenie oryginalnego reflektora o funkcje świateł do jazdy dziennej które bądź co bądź chyba spełniają wszystkie kryteria określone w ustawie czy rozporządzeniu. Jeśli chodzi o homologacje to myślałem, ze oryginalne reflektory w naszych pojazdach muszą taka mieć skoro są dopuszczone do ruchu...
gslaw napisał(a):A co do samej homologacji reflektora napiszcie mi jaki skrót powinien się na nim znaleźć
VeryCoolMan napisał(a):Pomysł wydaję się niezły ale przez brak homologacji RL na kloszu
Floyd napisał(a):Trochę nie rozumiem tej przeróbki...
gslaw napisał(a):.....Poza tym pytanie nie związane z tematem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6