Witajcie!
W moim autku brakuje elementu, który pierwotnie zamontowany był w podsufitce:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/przemekld/my_photos
Nie wiem czy był to fabrycznie montowany element czy "upgrade" poprzedniego właściciela. Czy ktoś może pomóc w identyfikacji?
pzdr
ll
Brakujący element w podsufitce – prośba o pomoc w identyfikacji
Strona 1 z 1
Nie chcę Cię martwić, ale wygląda na to, że to po taxi...
Tutaj możesz zobaczyć jak wyglądają osłonki p. słoneczne...

- Od: 31 sty 2007, 13:10
- Auto: 626 GF 2.0 DITD '98 HB
hmmm... autko jest z Niemiec, a ja tam nie widziałem żadnej innej taxi poza Mercedesami, ewentualnie VW... do tego w kolorze kości słoniowej.
Zapomnialem dodać, że w aucie był zainstalowany zestaw głośnomówiący (został uchwyt do telefonu z kablem wyprowadzonym gdzieś pod deskę rozdzielczą) – może w podsufitce zamontowany był jakiś elemet tego systemu...
Zapomnialem dodać, że w aucie był zainstalowany zestaw głośnomówiący (został uchwyt do telefonu z kablem wyprowadzonym gdzieś pod deskę rozdzielczą) – może w podsufitce zamontowany był jakiś elemet tego systemu...
-
Gość
sboard napisał(a):A patrzyłeś tu?
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, to z góry dzięki za podpowiedzi...
-
Gość
Niechcialbym wprowadzic Cie w blad,ale nie wydaje mi sie ze to TAXOWKA. Taxometry i inne urzadzenia sa montowane w roznych miejcach,ale nie na podsufitce. Ja obstawialbym raczej jakies dodatkowe swiatelko. Jetem taxowkarzem i ogladam rozne marki pojazdow z niemiec. Zarowno taxowki jak i auta cywilne. Pozdrawiam. j@cek
- Od: 25 sty 2007, 00:12
- Auto: mazda626 2.0d comprex. 1994r
Strona 1 z 1