Witam wszystkich.
Jestem tu pierwszy raz, od sierpnia posiadam mazda 626 1999 2,0ditd. Ma jakieś dziwne purchle na zegarach (liczniku) w miejscach gdzie są śrubki. Nie wiem czy ktoś tam coś kombinował czy same tak wyskoczyły (wyglada jakby była za wysoka temperatura albo za mocna żarówka uszkodziła licznik) Moje pytanie jest następujące: czy licznik z wersji po lifcie bedzie pasował do mojej mazdy czy musi byc przedliftowy? A może da sie jakoś naprawić ten zegar, może ktoś zna kogoś co robi np białe tarczki do zegarów? Myśle że może to też by pomogło?
Pozdrawiam
zegary z 626 po lifcie pasuja do przedlifta?
Strona 1 z 1
Poliftowa bez przeróbek nie podejdzie. Tarczki możesz dać białe ale najlepiej z takim otworem by nie było potrzeby ściągać wskazówek bo to ciężki temat. Można też zamienić pojedynczy wskaźnik z innego licznika.
a masz moze namiary gdzie takie biale tarczki mozna kupic do mazdy? a z nowych zegarów można też samą ta tarczke da sie przełożyć? wskazóki trzeba wyjmować? duzo z tym roboty?
-
marcys1986
Strona 1 z 1