Mam wielkie pytanie jw. czy jeśli kupię emulator maty to pozbędę się kodu 45 ? Proszę o odpowiedź bo zbliża mi się przegląd
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Kety napisał(a):Wydaje mi sie ze na forum jest opis jak naprawić ten błąd bez emulatora tzn trzeba przeciąć odpowiedni kabelek pod konsola środkowa. Poszukaj i poczytaj dobrze watki. Ps. Tak emulator tez pomoże.
e11even3 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów też jestem nowym użytkownikiem.
Mam wielkie pytanie jw. czy jeśli kupię emulator maty to pozbędę się kodu 45 ? Proszę o odpowiedź bo zbliża mi się przegląd) hehe poza tym źle się jeździ wiedząc, że nie mam AB.
Pozdrawiam
grzech_z napisał(a):piratten napisał(a):Skąd wziąć taki emulator i jak go podpiąć bo sam nie jestem chętny na druciarstwo...
Kup oryginał w ASO mazdy – to nie jest druciarstwo
zita napisał(a):Witam.
Ja kupiłem na allegro z atestem i działa.
zita napisał(a):Witam.
Grzesiu a nie boisz się, że hebelki Ci nie zadziałają jak nie masz oryginalnych łożysk w tylnym zacisku.
Szifers napisał(a):Wiec powiem ci dokładnie jak zrobiłem. Najpierw rozłączyłem akumulator poczekałem kilka minut (sprzątanie bagażnika) potem rozpiołem wtyczkę pod siedzeniem pasarzera ta która odpowiedzialna jest za czujnik umieszczony na poczatku fotela. Następnie wypiołem pierwszą wtyczkę z prawej strony ze złacza pod kierownica obok pedału gazu. Z tej wtyczki 3 przewód licząc od prawej strony o kolorze czarnym przeciołem kleszczami. załączyłem akumulator i działa. Jak przekrecam kluczyk zapala sie dioda od pouchy ta prawa czerwona świeci około 6 sekund i sie wyłacza. natomiast ta zolta wogole sie nie zapala. Mysle ze jest ok.
Szifers
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6