Mam pytanie:.
Jak jest podświetlana konsola – wyświetlacz komputera w wersji z klimatronikiem, bo wysiadła?
Chodzi o rodzaj żaróweczek i ilość, bo chciałbym zakupić przed rozbieraniem żeby nie męczyć się 2 razy.
I przy okazji jak się rozbiera to cudo, są jakieś ukryte śruby?
Dzięki za podpowiedzi
P.S
Do moderatora
------- mam nadzieję, że tym razem dobrze sformułowałem temat------
Pozdrawiam Marcin
Podświetlenie konsoli 626 GW
Strona 1 z 1
musty napisał(a):Do moderatora
------- mam nadzieję, że tym razem dobrze sformułowałem temat------
Wyśmienicie
Nie chce mi się szukać, najwyżej będzie dwa razy
Nie rozumiem do końca określenia konsola, ale tam wszędzie są żaróweczki z "wąsami", które można kupić w sklepach elektronicznych (50gr/szt) lub samochodowych (3zł/szt). Bezpiecznie jest kupić zarówno przezroczyste jak i zielone (cena ta sama). W komputerze są chyba 2 żarówki (większa i mniejsza, ale w PL nie widziałem tych "większych") za to w klimatroniku jest ich chyba aż 5. Wszystkie z wąsami, które przewlekasz, zaginasz i obcinasz. Gorzej jest w kompie – tam się trzeba namęczyć by wyjąć z oprawki...
Żarówki mają (prawie wszystkie) zieloną, gumową nakładkę dopasowaną do rozmiaru bańki – więc łatwiej kupić od razu zielone żaróweczki...
Żarówki mają (prawie wszystkie) zieloną, gumową nakładkę dopasowaną do rozmiaru bańki – więc łatwiej kupić od razu zielone żaróweczki...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Strona 1 z 1