Boczny czujnik uderzeniowy
Strona 1 z 1
Co jakiś czas pokazuje mi błąd 22, który mówi, że jest coś nie tak z bocznym lewy czujnikiem uderzeniowym. Czy ktoś wie gdzie dokładnie ten czujnik się znajduje?? Przypuszczam, że gdzieś na słupku – dobrze myślę?
- Od: 26 wrz 2009, 13:01
- Auto: 626 2.0(lpg) 115km 2001r
Będzie dostęp, nie trzeba kombinować z pasami. Czujnik to taka metalowa pucha wielkości paczki Goldenów.
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
ja bym tam paluszkow nie pchal po co jezdzic z wystrzelona poducha 
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
rumunn95 napisał(a):ja bym tam paluszkow nie pchal po co jezdzic z wystrzelona poducha
chyba kolega wie ze takie rzeczy to sie robi z odlaczonym aku

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
wiesz najlepiej najwszelaki wypadek przypomniec ale tez moze byc taka sytuacja ze podlaczy aku a tu bum

Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Strona 1 z 1