Różnice w błotnikach 626 GF po lifcie i przed.
1, 2
seba jak nie masz nic madrego do powiedzenia to prosze cie nie wypowiadaj sie, wedlug wszelakich internetowych zrodel z tylu po lifcie zmienily sie tylko swiatla (mocowania i ksztalt takie same przekladalem pasuje). Przepraszam jeszcze po lifcie przeniesiono antenke na prawy tylny blotnik ale nie o ta strone w tym momencie chodzi
- Od: 19 cze 2009, 20:37
- Auto: mazda 626 98r 2.0 136 hp
antene mam w innym miejscu wiec zbytnio mnie to nie interesuje. jezeli urazilem
Panow inzynierow pasujacych czesci z aut przed i po lifcie to jak najbardziej przepraszam p.s moze cos ulepicie
Panow inzynierow pasujacych czesci z aut przed i po lifcie to jak najbardziej przepraszam p.s moze cos ulepicie
seba626 napisał(a):antene mam w innym miejscu wiec zbytnio mnie to nie interesuje. jezeli urazilem
poczekamy az w coś przycelujesz lub w ciebie przycelują i nie będzie gratów na rynku wtórnym
nikt tu nic kolego nie lepi tylko wiele osób nie wie ze FL w 626 był pod względem karoseryjnym bardziej estetyczny niż konstrukcyjny i większość gratów pasuje miedzy wersjami
.. poczekamy az ty będziesz miał "głupi" i banalny problem z którym nie będziesz mógł sobie poradzić.. wtedy będziesz bardzo miły w poszukiwaniu odpowiedzi ... poczekamy.. trafi sie... paru takich już tu było... aż do awarii
wiec proponuje trochę szacunku do innych i pokory wobec własnych ograniczeń... nigdy nie będziesz wiedział i potrafił zrobić wszystkiego – krótko tu jesteś a już zbierasz sobie "wielbicieli"
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
a wiec jeszcze raz przeprosze kolegow za stwierdzenie z powyzszych postow. no i nie rzycz przycelowania w kogos lub na odwrot bo sam mozesz daleko nie zajechac. tyle mam do powiedzenia w tej kwestii.
odeszliśmy od tematu a niestety konkretnej odpowiedzi brak jak narazie.
Samochod naprawiony, a wiec blotnik lewy tylny pasuje z wersji po lifcie do wersji przed liftem. Drzwi takze oprocz wspomnianej roznicy w listwach
Samochod naprawiony, a wiec blotnik lewy tylny pasuje z wersji po lifcie do wersji przed liftem. Drzwi takze oprocz wspomnianej roznicy w listwach
- Od: 19 cze 2009, 20:37
- Auto: mazda 626 98r 2.0 136 hp
1, 2