Różnice w błotnikach 626 GF po lifcie i przed.

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez jaroslaw1984 » 1 sty 2013, 20:53

seba jak nie masz nic madrego do powiedzenia to prosze cie nie wypowiadaj sie, wedlug wszelakich internetowych zrodel z tylu po lifcie zmienily sie tylko swiatla (mocowania i ksztalt takie same przekladalem pasuje). Przepraszam jeszcze po lifcie przeniesiono antenke na prawy tylny blotnik ale nie o ta strone w tym momencie chodzi
Forumowicz

Od: 19 cze 2009, 20:37
Auto: mazda 626 98r 2.0 136 hp

Postprzez seba626 » 1 sty 2013, 21:07

antene mam w innym miejscu wiec zbytnio mnie to nie interesuje. jezeli urazilem
Panow inzynierow pasujacych czesci z aut przed i po lifcie to jak najbardziej przepraszam p.s moze cos ulepicie
Forumowicz

Od: 27 cze 2012, 11:45
Auto: Mazda 626 (sedan) 2.0 DiTD RF2A 101KM, rok prod. 1999, Jest MAZDA jest jazda :))

Postprzez maxim_wawa » 2 sty 2013, 11:21

seba626 napisał(a):antene mam w innym miejscu wiec zbytnio mnie to nie interesuje. jezeli urazilem
Panow inzynierow pasujacych czesci z aut przed i po lifcie to jak najbardziej przepraszam p.s moze cos ulepicie

poczekamy az w coś przycelujesz lub w ciebie przycelują i nie będzie gratów na rynku wtórnym

nikt tu nic kolego nie lepi tylko wiele osób nie wie ze FL w 626 był pod względem karoseryjnym bardziej estetyczny niż konstrukcyjny i większość gratów pasuje miedzy wersjami

.. poczekamy az ty będziesz miał "głupi" i banalny problem z którym nie będziesz mógł sobie poradzić.. wtedy będziesz bardzo miły w poszukiwaniu odpowiedzi ... poczekamy.. trafi sie... paru takich już tu było... aż do awarii

wiec proponuje trochę szacunku do innych i pokory wobec własnych ograniczeń... nigdy nie będziesz wiedział i potrafił zrobić wszystkiego – krótko tu jesteś a już zbierasz sobie "wielbicieli"
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE

PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI

KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
Forumowicz

Od: 5 sie 2008, 15:28
Auto: '03 VW Passat B5FL Vario 1.9 TDI 130KM Tiptronic Highline

Postprzez seba626 » 2 sty 2013, 12:38

a wiec jeszcze raz przeprosze kolegow za stwierdzenie z powyzszych postow. no i nie rzycz przycelowania w kogos lub na odwrot bo sam mozesz daleko nie zajechac. tyle mam do powiedzenia w tej kwestii.
Forumowicz

Od: 27 cze 2012, 11:45
Auto: Mazda 626 (sedan) 2.0 DiTD RF2A 101KM, rok prod. 1999, Jest MAZDA jest jazda :))

Postprzez jaroslaw1984 » 6 sty 2013, 00:24

odeszliśmy od tematu a niestety konkretnej odpowiedzi brak jak narazie.

Samochod naprawiony, a wiec blotnik lewy tylny pasuje z wersji po lifcie do wersji przed liftem. Drzwi takze oprocz wspomnianej roznicy w listwach
Forumowicz

Od: 19 cze 2009, 20:37
Auto: mazda 626 98r 2.0 136 hp