Witam, powiedzcie mi czy ta gałka jest oryginalna( obszyta skórą) czy tak ona ma wyglądać ?
Skórzana gałka zmiany biegów-Ocena
Strona 1 z 1
ja ososbiście mam wątpliwości żeby to bylo oryginalne obszycie gdyz u mnie w madzi galka jest starta do tego stopnia że nie widać schematu biegów a mam madzię z 98r.
To nie jest argument, ponieważ ja mam Mazdę z końca 97 roku i u mnie gałeczka jest przepiękna, widać lekkie ślady użytkowania, ale schemat biegów czytelny w 100%.
- Od: 14 kwi 2008, 19:17
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 '97 115 KM – była.
Zgadza się, wszystko zależy od tego jak to użytkuje Mazdę. Mimo wszystko wydaje mi się, ze jakieś piętno czasu powinno być widoczne na galce a tu nic szczególnego nie widać. Trudno jest jednak dyskutować mając przed sobą tylko to zdjęcie i zdjęcie tylko galki.
darkaman napisał(a):Zgadza się, wszystko zależy od tego jak to użytkuje Mazdę. Mimo wszystko wydaje mi się, ze jakieś piętno czasu powinno być widoczne na galce a tu nic szczególnego nie widać. Trudno jest jednak dyskutować mając przed sobą tylko to zdjęcie i zdjęcie tylko galki.
dokładnie, na dodatek autor tematu nie dał żadnych dodatkowych informacji na temat auta.
przydałoby się na pewno lepsze zdjęcie gałki zrobione z bliska.
lucas83 – Twoja gałka to już inna sprawa bo Ty masz przedlifta, a tam gałki nie ścierają się tak szybko jak w polifcie.
Marko91 napisał(a):temat można zamknąć, ponieważ dowiedziałem się juz wszystkiego. dzieki
niech lepiej tu zostanie dla innych
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Strona 1 z 1