i wszystko (prawie) jasne
ps. bo akurat oryginalna centralka zamka jest, tylko jest druga – dodatkowa na pilot (bo przy kupnie nie bylo oryginalnych pilotów :/ )
no nic... trzeba się obejść bez.. :/
pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
chriss18 napisał(a):DLA WSZYSTKICH KTORZY NIE MAJA PODWOJNEGO ZAMYKANIA CENTRALKI
Wlorz kluczyk w zamek zewnetrzny drzwi przednich od strony kirowcy,przekrec kluczyk do pozycji blokowanie (czyli w prawo) nastepnie wruc do pozycji pionowej nastepnie w ciagu 3 sekund wruc do pozycji blokowania, po tych czynnosciach powinien dzialac system podwojnego zamykania drzwi.
W pilocie nacisnac 2 razy przycisk LOOK
PS. Jezeli nie bedzie dzialac to przekrecajcie kluczyk w druga strone (czyli w lewo)
pozdro
chriss18 napisał(a):6
Piotr Raczkowski napisał(a):kolego juliusz99 poszukaj w dziale premacy
ja miałem taki sam problem słabe silniczki jeden z kolegów znalazł rozwiązanie należy rozebrać silniczek tam znajduje się obok szczotek taka blaszka – bimetal- należy ją usunąć złożyć i u mnie zadziałało u innych jak napisali też fungito
pozdrawiam
abrams napisał(a):czy macie w gf po liftingu sygnalizacje zamykania i otwierania centralnego kierunkowskazami?
chriss18 napisał(a):Wlorz kluczyk w zamek zewnetrzny drzwi przednich od strony kirowcy,przekrec kluczyk do pozycji blokowanie (czyli w prawo) nastepnie wruc do pozycji pionowej nastepnie w ciagu 3 sekund wruc do pozycji blokowania, po tych czynnosciach powinien dzialac system podwojnego zamykania drzwi.
W pilocie nacisnac 2 razy przycisk LOOK
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6