Witam,
Od momentu kupna (niedawnego) mojej Madzi po zgaszeniu silnika słyszę pięć jednakowych sygnałów dźwiękowych (co niecałą sekundę).
Dodatkowo, przy zamykaniu z pilota nie migają mi lampy, nie ma żadnego dźwięku (oprócz dźwięku zamykania). Klakson też nie działa.
Cóż to może być?
626 GF (DiTD) – pięć sygnałów dźwięk. po zgaszeniu silnika
Strona 1 z 1
myślę, że w GF szybciej otrzymasz odp
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
pavveu napisał(a):Witam,
Od momentu kupna (niedawnego) mojej Madzi po zgaszeniu silnika słyszę pięć jednakowych sygnałów dźwiękowych (co niecałą sekundę).
Dodatkowo, przy zamykaniu z pilota nie migają mi lampy, nie ma żadnego dźwięku (oprócz dźwięku zamykania). Klakson też nie działa.
Cóż to może być?
Też tak mam, ale jakoś mnie to nie intryguje. Ważne, że Madzia dostarcza należytych wrażeń z jazdy.
A co z tym klaksonem ? W ogóle nie trąbi, czy tylko przy zamykaniu ? Ale po co miałby trąbić przy zamykaniu ?
Są goście, którzy powinni mieć prawny zakaz posiadania samochodu i każdego innego urządzenia, którego budowa jest bardziej skomplikowana niż budowa cepa.
- Od: 27 gru 2009, 17:13
- Auto: Mazda MX-3 1.6 DOHC 107KM
rok produkcji wg dokumentów 1998, wg. VIN 1997
posprawdzam i dam znać- a klakson się obudził- dźwięk klaksonu jest (musiałem bardzo mocno "poszukać" go na kierownicy)– trochę się opierał ale w końcu rozruszany działa w 8/10 przypadków- więc z czasem powinno być wszystko ok, pozostaje tylko kwestia świateł co jest już sprawą drugorzędna.
Spróbuję "włamać się" do Madzi i wywołać alarm – napisze co ze światłami
Spróbuję "włamać się" do Madzi i wywołać alarm – napisze co ze światłami
- Od: 13 maja 2010, 12:13
- Auto: 626 GF 2.0 DiTD po FL, 2001
Strona 1 z 1