Chyba zamarzły siłowniki tylniej klapy
Strona 1 z 1
Witam posiadam mazde 626 2000r i jak zaczeły sie te duże mrozy wyładowywałem z bagażnika rzeczy i na chwile zostawiłem otwartą klapę. Klapa sie zamkneła sama i od tamtej pory już siłowniki nie działają klapa jest bardzo ciężka i ciężko teraz kożystać z bagarznika jak myślicie jak samochód pożądnie rozmarźnie to wszystko wróci do normy czy raczej trzeba bedzie wymienić? Może ktoś miał podobny problem. Samochód mój nie jest garażowany.
Ostatnio edytowano 22 gru 2009, 23:59 przez qlak1, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 25 maja 2009, 21:08
- Auto: Mazda 626 2.0 benzyna 2000r
U mnie problem podobny – z miesiąca na miesiąc coraz gorzej. Przy ujemnej temperaturze praktycznie nie działają – przy + po paru próbach zaskoczy. Szykuję się na wymianę i Tobie pozostaje chyba to samo.
ja klapie nie pomagam – ja ją muszę podnieść
i trzymać mocno , żeby w<glupek2> nie dostać.
już zamówiłem na allegro kpl. za 110 zł Delphi – zobaczę co są warte

już zamówiłem na allegro kpl. za 110 zł Delphi – zobaczę co są warte

Już po wymianie
– nic trudnego tylko szlifierka potrzebna była.
teraz to trzeba przytrzymać klapę , żeby w zęby nie dostać

teraz to trzeba przytrzymać klapę , żeby w zęby nie dostać

maxpayne25 płaciłeś 110 za sztykę czy za komplet. Też postanowiłem wymienić i zastanawiam sie nad Delphi. Widzę że jesteś zadowolony więc jak byś mógł podać namiary do sprzedawcy który Cię uszcześliwił to byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam
- Od: 25 maja 2009, 21:08
- Auto: Mazda 626 2.0 benzyna 2000r

to link do aukcji – świetny kontakt z Gościem – jak trzeba to wystawi spacjalnie aukcję.
podana cena to za 2szt. + przesyłka ok.15zł – póki co warto!
maxpayne25 napisał(a):http://www.allegro.pl/item875518850_silowniki_mazda_626_kombi_gw_98r_delphi.html
to link do aukcji – świetny kontakt z Gościem – jak trzeba to wystawi spacjalnie aukcję.
podana cena to za 2szt. + przesyłka ok.15zł – póki co warto!
Jaka jest nazwa tego sprzedawcy na allegro?
Podany link do aukcji został już przeniesiony do archiwum i nie mogę namierzyć tego sprzedawcy.
Dzięki
- Od: 7 lut 2007, 22:43
- Auto: VW Golf
Mazda GW 74kW
Strona 1 z 1