wlasnie jestem w trakcie sprawdzania wiazki przewodow ale czarno to widze jako ze, ktos juz wpadl na ten pomysl wczesniej.
widzac te pourywane zatrzaski od plastikow i opaski na kablach to moge Tobie powiedziec ze raczej serwis tego nie sprawdzal
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):słuchaj... dopisz skąd jesteś, bo moiże ktoś jest w pobliżu z dobrym sprzętem i poprawnie odczyta kody błędów...
Podejrzewam, że czegoś Twój skaner (program) nie widzi...
popiel2008 napisał(a):blad byl sprawdzany na kilku systemach i ciagle ten sam problem...
banas napisał(a):błąd U0121 brak komunikacji z modułem sterowania układem ABS.
muniekwawa napisał(a):Witam panowie mialem podobny problem z tymi kontrolkami.Do tego od czasu do czasu auto mi delikatnie szarpalo-kopal abs.Wszystko sie zaczelo okolo miesiac po wymianie lozysk w przednich kolach.Zawiozlem madzie do magika i sie okazalo,ze jakims cudem pierscien od abs ktory jest na lozysku nie obracal sie i to powodowalo cale zamieszanie.Zamontowane nowe lozysko i kontrolki same zgasly plus znow mam ABS
Sprawdzcie moze u was tez podobna sprawa jest.Pozdro.
mih_kaz napisał(a):U mnie sytuacja wygladala tak, ze po odpaleniu silnika na poczatku mrygala kontrolka cisnienia a potem zaczyna sie palic ciagle. Natomiast dzis doszly jeszcze kolejne zolte lampki (abs, poslisg itd wszystko od systemow hamowania). Dodam ze znikaja jak sie zgasi auto i czasami wystepuja po 5min jazdy a czasami po 30... co robic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6