Mazda 6 gh 2.2 180km kombi sport 2011 spadki mocy
Strona 1 z 1
Witam wszystkich jestem posiadaczem mazdy 6 gh 2.2 180km kombi sport od dwóch miesięcy z automatu wycięty dpf i wyłączony egr (przed zabiegiem sytuacja wyglądała identycznie) nie wnikajmy w szczegóły dlaczego to zrobiłem poprostu w każdym samochodzie pozbywam się ekologi wracając do tematu auto ma udokumentowany przebieg 158tys po zakupie wymieniłem olej i podkładki naciąg łańcucha 7.45 samochód ms dziwne spadki mocy jak wczisniess pedal gazu do dechy to strasznie moli jak dasz do połowy i następnie do dechy jest dużo lepiej aż czuć że wpycha w fotel.. Pytanie jakie parametry z forscan mogę wrzucić żeby was bardziej nakierować na bolączki? Dodam jeszcze że przed wycięciem egr i dpf strasznie fakowaly obroty przed rozgrzaniem oraz na jedynce jak by szarpała teraz problem zniknol proszę o pomoc w lokalizacji problemu wcześniej miałem vectre c 1.9 150 km zrobiona na 186 i szczerze przyznam że ona naprawdę miała kopyto w porównaniu do mazdy ale porównanie wygody jazdy i elegancji mazda bez porównania wygrywa
- Od: 10 lis 2024, 21:14
Strona 1 z 1