mam info o często uszkodzonych sondach DFa w silnikach 2,2 L, citd.
ostatnio wymieniano kolejny w aucie po przebiegu 60 km!
informuje wszystkich posiadających ten model, aby w przypadku problemu ASO ich nie ściemnialo,
że nie wiedzą co jest przyczyną, że auto "kuleje"
pozdr i szerokości
Enduro
Mazda 6 GH, 2,2 diesel,problem sondy DPfa
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 23 kwi 2012, 21:39 przez Enduro, łącznie edytowano 1 raz
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Wyszła cała wadliwa seria, ASO wymieniały je w nowych autach jeszcze przed wydaniem ich klientom ( 2011 rok GH ).
Jak widać nie wszystkie zdożyli wymienić, ale od tego jest gwarancja aby to wychwycić
Jak widać nie wszystkie zdożyli wymienić, ale od tego jest gwarancja aby to wychwycić
to dziwi mnie, że o tym uprzednio nie napisałeś na forum..
czyżby miało miejsce tu zdarzenie zatrzymywania sobie informacji, które mozna spożytkować m.in. w celach komercyjnych?
pozdr. E.
czyżby miało miejsce tu zdarzenie zatrzymywania sobie informacji, które mozna spożytkować m.in. w celach komercyjnych?
pozdr. E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Nie mam akurat tej informacji serwisowej aby podać zakresy VIN-ów, objawy usterki i sposób rozwiązania problemu w ASO ( być może bezpłatne ) więc to nie komercyjność a jedynie nie podawanie informacji bez pokrycia.
W maju* zapowiadam natomiast więcej szczegółów na ten temat, mam nadzieję wyczerpujące informacje
* wyprzedzając pytania, maj trwa od 1 do 31 dnia miesiąca... nie wiem kiedy dokładnie, zainteresowani wątek śledzić powinni
W maju* zapowiadam natomiast więcej szczegółów na ten temat, mam nadzieję wyczerpujące informacje
* wyprzedzając pytania, maj trwa od 1 do 31 dnia miesiąca... nie wiem kiedy dokładnie, zainteresowani wątek śledzić powinni
smile napisał(a):..sposób rozwiązania problemu w ASO ( być może bezpłatne ) ..
ASO wymienia na nowy podzespół, bez zadnego "ale"
pozdr. E.
awaria ukazuje sią w postaci palącej się kotrolki DFpa no i brakiem mocy (tryb awaryjny)
E.
E.
Strona 1 z 1