Ja niewiedzialem ze mamy tutaj osoby, ktore potrzebuja kopiowac zdania, zeby cokolwiek napisac

A kolpaki to chyba musialbym powiesic na sciane zeby mi sie do czegos przydaly:P:P:P
cirenevard napisał(a):oczywiście można dolewać czegoś tam do "palifka" i oszczędzić ileś tam grosza ale ja juz słyszałem o takich patencikach i na dłuższą metę się to nie sprawdza...ba powiem więcej trza jeszcze dołożyć bo to siadła jakaś pompa albo jakiś inny gadżet
No coz jak sie niema sprawdzonych zrodel to wtedy sa problemy i awarie z autkiem
cirenevard napisał(a):gratuluję wyboru serwisu,że co 60 tysięcy Panu przepalają
Kolega chyba czyta miedzy wierszami i tak pozniej powstaja bzdury na forach. Ja nienapisalem ze przepalam dpf co 60 tysiecy mil, bo to byloby glupie. Jedynie w serwisie mi powiedzial ze zazwyczaj co 60 tysiecy mil blokuje sie dpf, ale coz moze gosc wymyslil cos na poczekaniu

Ja niestety zmuszony zostalem do przepalania dpfu bo najpierw zaczela migac kontrolka a pozniej zaswiecila sie calkiem i silnik wszedl w stan awaryjny. Po tym przepalaniu gosciu mi troche roznych rzeczy powiedzial wiec stad te informacje.
Sebal napisał(a):W cx-7 diesel nigdy tego nie robiłem i nie miałem potrzeby a przejechałem nim 110 tys. km (bo potem mi go ukradli

)
Niestety z dpf to albo si ema pecha albo nie, a Ty miales szczescie ze dpf sie niezapychal a niestety pecha ze sie jakis amator cudzych aut znalazl i podwedzil Ci autko. Wspoczuje.