Problem ze swiatlami do jazdy dziennej

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez mario-k » 14 wrz 2013, 18:34

Mazdowicze mam problem a wiec zamöwilem oryginalne swiatla ledowe do mazdy 6 wraz z okablowaniem i tu zaczely się schody bo swiatla sa zamontowane ale nie swieca.Problem polega na przeprogramowaniu modulu swiatel niby proste a jednak maja z tym niby fachowcy problem bo serwisy się boja a ludzie którzy pracują w serwisach möwia ze na 5 samochodów udaje się zrobić 2.Bylem u speca w Myslowicach od mazd ale brak efektu IDSN zczytal plik i na tym się skonczylo.Jeden serwis stwierdził ze spröbowac mogą ale nie daja gwarancji na to ze się uda.Pytalem się czy po wymianie tego modulu na inny będzie to dzialac ale fachmani w serwisach möwia ze to nic nie da.Wiec moja prosba jak ktoś ma wiedze ale konkretna niech napisze.Przypomne ze auto to mazda 6 2011/12 z xenonami 2.2 motorek wersja skandynawska.POZDRAWIAM i dzięki :)
Forumowicz

Od: 24 paź 2010, 20:31

Postprzez Grzegorz K » 18 wrz 2013, 20:25

Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Forumowicz

Od: 14 kwi 2009, 20:38
Auto: Mazda 3 BK 2005 HB Y6

Postprzez pszyman » 18 wrz 2013, 20:36

Kup nowy moduł bez runnining lights. Wygląda że jest plug and play.

alex15 napisał(a):Cześć wszystkim jestem tu nowy, ale czytam te forum od dawna. Kupiłem piękną Mazde6 w tym roku i miałem to samo... światła ciągle się świeciły czytałem tam o rożnych zielonych kabelkach ze trzeba przeciąć, jestem tego zdania ze nie warto. Dzisiaj odebrałem z mazdy oryginalny, nowy moduł.
zamontowałem go na miejscu i jest wszystko ok... teraz tylko kupno led i ich montaż...
za moduł zapłaciłem 155 euro. :D

edit by Wojtek:
usunalem zdjecie... nie dotyczy tematu ;)
Początkujący

Od: 15 lis 2012, 21:12
Auto: GH 2.0 l MZR DISI 2012 Kombi