Waldek91 napisał(a):Dokładnie, filmik byłby mile widziany
Niebawem (na dniach) pojawi się w moim temacie obszerna relacja ze zdjęciami oraz ostatecznym filmikiem
www.mazdaspeed.pl
Tomek6 napisał(a):Problem rozwiązany!![]()
Tomek6 napisał(a):58$
Tomek6 napisał(a):Problemem pozostaje wartość siły jaką musimy wybrać... CDN
Dostaje teraz od Was panowie sporo pw w sprawie drugiego kompletuNa tą chwilę komplet zostanie jeszcze trochę u mnie. Będę malował jego mocowania pod kolor nadwozia (górne już pomalowałem i są przykręcone), więc dopóki nie skończę i nie podmienię na te czarne, które teraz siedzą w Maździe nie będzie na sprzedaż. Chciałbym też skorzystać z tego, że komplet leży i jakoś go zwymiarować, dzięki czemu to dla Was będą cenne informacje jak długie są teleskopy oraz jaką mniej więcej mają siłę. Dzięki temu mocowania będzie można dorobić, a teleskopy kupić chociażby Magneti Marelli. Gdyby się udało zejdziemy mocno z kosztami i oszczędzimy oczekiwań na przesyłki zza granicy. Jeśli zdecyduje o sprzedaży siłowników, będzie to w przeciągu ok 2 tygodni i na tą chwilę pierwszym chętnym jest chmooreck a następnie Kamil
Tomek6 napisał(a):W tych długościach mamy pewien wybór:
Nr. długość siła w N skok
21603 422 200 160 (200N to prawdopodobnie za mało)
23878 430 470 160
23114 431 380 173
Problemem pozostaje wartość siły jaką musimy wybrać... CDN
Waldek91 napisał(a):próbowałem zamknąć na jednym, ale coś niebezpieczne mi się wyginała maska i wolałem nie próbować na siłę.
Waldek91 napisał(a): Jednak takie silowniki są w miare odpowiednie.
Waldek91 napisał(a):Dzięki Tomek6 za rady
Wojtek napisał(a):i ciesze sie, ze sa postepy
Waldek91 napisał(a):z tym że po zamknięciu koniec maski, tj. od strony kabiny jest uniesiony o jakieś 2mm (siłowniki ją tak do góry wypychają)
Waldek91 napisał(a):I może ktoś chce kupić siłowniki klapy do VW Polo ?
Tomek6 napisał(a):Szkoda, że nie mieszkamy gdzieś blisko to byśmy się zgadali i zobaczyłbyś jak to u mnie wygląda a ja u Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6