ASO ma obowiazek przeslac do MMP zdjecia kazdej sprawy
(to MMP decyduje, a nie ASO)
www.mazdaspeed.pl
koala102 napisał(a):Rdza wyłazi od wewnątrz z pod podkładu na lakier, zastanawiam się czy nie walczyć o naprawę gwarancyjną na podstawie gwarancji 12 letniej na perforację.
Marianek napisał(a):Spróbuj jeszcze się odwołać , powiedz, ze to podlega pod profanacje (bo moim zdaniem tak jest), dodatkowo to przegląd został wykonany na od.....ol, bo nikt tego nie zauważył.
Zażądaj, jeśli nie masz opinii od MMP na temat tej wady i pisz do centrali na Europe, potem po kolei do samej Japonii.
Wojtek napisał(a):odwolajcie sie wyzej... a jak to nie pomoze, to wtedy bedziemy myslec...
Kamil napisał(a):Ja to olałem.
loraks napisał(a):no to sprawa ma sie tak, jesli auto ma do 3 lat jest szensa na wymiane listew, i nie ma tu mowy o perforacji, dla mazdy perforacja to widoczna dziura na wylot, a o korozji powierchniowej co podpada pod 3 letnia gwarancje na lakier. rdza w tym miejscu to norma powstaje na skutek uderzen kamieni i piachu podczas jazdy. wiec jesli autko ma ponad 3 lata to male szanse ew. czesciowe pokrycie kosztow i to prze regularnie robionym serwisie w aso, wiem co mowie bo pracuje w Mazdzie i robie takie rzeczy na codzien.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6