zielony110 napisał(a):admiras napisał(a):Ja zdecydowałem się w końcu na Philipsa i zrobiłem to jak poniżej.
no
admiras wyglada to bardzo ladnie
admiras napisał(a):Powiem szczerze, że naprawdę ciężko znaleźdź i wpasować coś co nie popsuje naszych GH.
No tu masz calkowita racje.
Ja mam troche latwiej bo nie mam przeciwmgielnych. Jak sie wszystko uda zrobic tak jak planuje to podziele sie z wami co i jak

Dzięki, mi się też podoba
I jak myślisz o wykorzystaniu miejsca do halogenów to chyba będziesz miał większe możliwości dobrania czegoś sensownego dla siebie.
Staram się w sumie nie przesadzać z modami, żeby nie popsuć naturalnej urody mazdy i zachować trochę agresywny design wersji sport.
Udało mi się jeszcze dziś zrobić parę fotek tego zestawu w realu. Myślę, że się przydadzą.
W zestawie VERTEX jest praktycznie wszystko łącznie ze specjalnym wiertłem.
Instrukcja jest tylko ogólna na jednej kartce, której fragmenty zresztą widać w tle zdjęć.
Specjalnie wam się raczej nie przyda
Nie umywa się do tej od oryginalnych lamp HELLA gdzie naprawdę jest rozrysowane wszystko
ze szczegółami i pokazany konkretny montaż w jakimś modelu audi. No ale cena ok. 3x VERTEX.
Na plus HELLI można zaliczyć, że ma też wersję takich świateł z trybem pracy jako pozycyjne co dla niektórych może być dodatkową zachętą