Nie znalazłem adekwatnego wątku to zakładam nowy z prośbą o pomoc. W niedawno zakupionej maździance mam wytarte plastikowe elementy kierownicy. Nie bardzo wiem, jak te elementy nazwać, więc nazwałem je maskownicą. Chodzi mi o ten plastik w kształcie litery "V" w którym są otwory na przyciski. I tu mam dwa pytania:
1. Czy ten element jest demontowalny?
2. Czy ktoś z kolegów może ma za niewielką cenę niewytarty?
Ewentualnie, jeśli jest to wymienne to pewnie kupię używaną kierownicę lub poszukam na szrocie.
Pozdrawiam.
Elementy kierownicy wielofunkcyjnej
Strona 1 z 1
Najprościej byłoby kupić całą używaną kierownicę, tylko radziłbym dobrze przyglądać się zdjęciom, bo nierzadko się zdarza, że akurat te ozdobne elementy są najmniej szanowane przez szrociarzy.
Demontowalne to jest, bo figuruje jako osobna część zamienna. Musiałbyś zapytać w ASO. Niekoniecznie musi to być drogie.
Demontowalne to jest, bo figuruje jako osobna część zamienna. Musiałbyś zapytać w ASO. Niekoniecznie musi to być drogie.
Dzięki za odpowiedź. Wobec tego poszukam na częściach używanych, choć pewnie będzie trudno znaleźć same elementy plastikowe. Jak już to pewnie całą kierownicę. Ważne że można to wymienić, bo szpeci mi autko
Pozdrawiam.
- Od: 24 mar 2010, 20:30
- Auto: Mazda 6 GJ 2012 r. 2,2D
Strona 1 z 1