Witam
Prośba o jakieś ukierunkowanie na rozwiązanie problemu. Jakiś czas temu zapaliła mi się na desce rozdzielczej kontrolka "airbag", równocześnie niemal przestała działać sygnalizacja dźwiękowa niezapiętych pasów fotela kierowcy. Próbowałem podłączyć pod diagnostykę i skasować błędy w Norauto ale panowie się poddali. W dalszym ciągu mam te same objawy. Zarówno lampka jak i brak sygnalizacji przy niezapiętych pasach. Prośba o wskazówki
kontrolka airbag
Strona 1 z 1
pavmanator napisał(a):Jakiś czas temu zapaliła mi się na desce rozdzielczej kontrolka "airbag"
pavmanator napisał(a):Próbowałem podłączyć pod diagnostykę i skasować błędy w Norauto ale panowie się poddali.
Jak można pomóc skoro nie masz kodów błędów? Jezeli usterka nadal występuje, to kasacja błędów nic nie da... trzeba odczytać kody błędów... następnie dokonać naprawy, a później kasować błędy...
Wróć do nich i niech napisza Tobie jakie były błędy...
pavmanator napisał(a):przestała działać sygnalizacja dźwiękowa niezapiętych pasów fotela kierowcy.
był gdzieś temat o kontrolkach pasów...

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Strona 1 z 1