Witam wszystkich,
z racji tego iz jest to mój pierwszy post na tym forum , chciałbym wszystkich Was pozdrowić i mam nadzieję że moja obecność tutaj przyniesie obustronne korzysci w przyszłosci.
Ponieważ zostałem świeżo upieczonym właścicielem M6 to pierwszym problemem z którym musze sie zmierzyć jest instrukcja obsługi w jezyku niemieckim co w płaczeniu z moją słabą znajomoscią germanistyki sprawiło że pojawiam się właśnie na tymże forum

.
Wprawdzie przymierzam się do zakupu instr. obsługi w języku pol. ale nim to nastąpi chciałbym zapytać Was o kilka rzeczy , które mnie niecierpliwią a mianowicie;
ponieważ osoba sprzedająca auto (dealer – pośrednik) stwierdził że model ten raczej nie posiada autoalarmu więc pytanie moje brzmi co ozancza migająca czerwona kontrolka na zegarze prędkosciomierza przedstawiająca samochód i kłódkę? czy chodzi o immobiliser?
poza tym w instrukcji widzę iz znajduja sie jescze dwie podobne kontrolki a mianowicie kluczyk z wykrzyknikiem oraz kierownica z kłódką wiec domyslam sie że to któraś z nich oznacza uzbrojenie alarmu... Pilot , który posiadam ma tylko dwa przyciski przedstawiajace kłódkę zam. i otwartą ...
Podpowiedzcie mi please...
Pozdrawiam