Otwarcie bagażnika przy włączonym silniku
Strona 1 z 1
Nie znalazłem nigdzie informacji a nurtuje mnie pewien problem. Na pilocie mam tylko 2 przyciski – otwierania i zamykania drzwi. Czy jest możliwość – przy włączonym silniku – otworzyć klapę bagażnika? Bo niestety przy zapalonym silniku przycisk na klapie jest nieaktywny, a w środku nie znalazłem żadnej wajhy do otwierania. Czy muszę wyłączać silnik, żeby – jak kogoś wysadzam np – można było się dostac do bagażnika? Jeśli tak to słabo pomyślane 

- Od: 21 wrz 2013, 23:29
- Auto: Mazda 6 Kombi 2,5 (170KM) 2009r.
hehe tez to przerabialem kiedys pod sklepem siedzialem w aucie odpalilem auto i czekalem az zona wruci z zakupow i nie mogla otworzyc bagaznika ;; MOWIE [cenzura].. JUZ SIE POPSUL ;; wysiadajac z auta zaciagnolem reczny dotchnolem przycisk i zadzialalo . SPRYTNE Takze jak zaciagniesz reczny napewno zadziala
Witam.
W mojej M6 mimo zaciągniętego hamulca ręcznego nie można otworzyć bagażnika
Pytanie do forumowiczów – czy w Waszych autach świeci się kontrolka na desce jak macie zaciągnięty ręczny?
Może u mnie padł czujnik ręcznego i dlatego nie mogę otwierać bagażnika, bo komputer "nie widzi" tego, że auto jest na ręcznym.
Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
W mojej M6 mimo zaciągniętego hamulca ręcznego nie można otworzyć bagażnika
Pytanie do forumowiczów – czy w Waszych autach świeci się kontrolka na desce jak macie zaciągnięty ręczny?
Może u mnie padł czujnik ręcznego i dlatego nie mogę otwierać bagażnika, bo komputer "nie widzi" tego, że auto jest na ręcznym.
Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
- Od: 1 gru 2013, 23:39
- Auto: Mazda 6
2.0 Benzyna
2011
Strona 1 z 1