Oświetlenie bagażnika. Wymiana żarówki na diodę LED
Strona 1 z 1
Nie mam pojęcia czy to ma jakiś związek z wymianą zwykłej żarówki na LED. Ja teraz zaryzykowałem i włożyłem LED i działa
Trochę się bałem, bo widzę że ten problem z brakiem oświetlenia pojawia się u wszystkich, którzy chcieli wymienić żarówkę.

- Od: 27 maja 2011, 09:33
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD 2.2 Sport
Ja chciałem podłączyć listwę LED pod tą żaróweczkę, a dokładniej chciałem to rozebrać i ukraść prąd z tej mini żaróweczki, ale nie mam zielonego pojęcia jak się dostać do kabli
Mam sedana, i chyba trzeba tą tylną półkę za siedzeniami pasażera rozbierać, co o tym myślicie ?

Mam sedana, i chyba trzeba tą tylną półkę za siedzeniami pasażera rozbierać, co o tym myślicie ?
Wojtek napisał(a):zanim rozbierzesz ten zamek... warto miernikiem sprawdzic czy do zarowki dochodzi napiecie...
To juz sprawdzilem na poczatku i dochodzi ale baardzo male za male, juz nie pamietam co pokazal miernik.
Do relim1: nie wiem co sie bedzie dzialo po ewentualnym wymontowaniu tej czesci, tak jak pisal piotrek0077 ten switch moze puszczac jakis sygnal na centralke wiec nie wiadomo jaka bedzie reakcja jak tego switcha nie bedzie, tak jak pisalem na zaroweczce jakies napiecie jest wiec switch moze puszczac jakis sygnal. Jak mozesz sprawdz u siebie czy masz napiecie na zaroweczce i naciskaj switch jezeli napiecie bedzie znikalo to znaczy ze dziala

- Od: 30 mar 2012, 18:24
- Auto: M6 Sport 2.0 MZR-CD 2008
- Od: 14 mar 2012, 19:44
- Auto: Mazda 6 GH 103KW 140KM Sedan
Diesel 2008
Chip na 170KM
Jutro postaram się wkleić Tobie jakieś zdjęcia 
Ja oświetlenia sam jeszcze nie zrobiłem, ale jutro się za to na pewno zabiorę
Kamil przykleił listwę w miejscu nr. 1, ale polecał przyklejenie jej w miescu nr. 2. Wtedy świeci bardziej w bagażniku, światło nie wydostaję się z niego
A podłączył się bezpośrednio kablem pod żarówkę, bez kombinowania, po prostu przyczepił kabel po obu stronach żarówki. Nie wyciągał jej
Ja oświetlenia sam jeszcze nie zrobiłem, ale jutro się za to na pewno zabiorę
Kamil przykleił listwę w miejscu nr. 1, ale polecał przyklejenie jej w miescu nr. 2. Wtedy świeci bardziej w bagażniku, światło nie wydostaję się z niego

A podłączył się bezpośrednio kablem pod żarówkę, bez kombinowania, po prostu przyczepił kabel po obu stronach żarówki. Nie wyciągał jej
Strona 1 z 1