Nierówna walka Damiana czyli o car audio i wygłuszaniu GH słów kilka
1, 2
Damianko jakies newsy????? Potrzebuje motywacji bo niechce mi sie wzmacniacza zamontowac. wstaw jakies foty

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
był zastój bo była mała rotacja klocków ale już przedwczoraj wystartowałem z zabudową bagażnika i myślę że na dniach będzie co pokazać, czyś się pochwalić, przylansować, wzbudzić troszkę zazdrości, troszkę nienawiści, a może nawet zmotywować do działania 
- Od: 24 lis 2011, 21:26
- Auto: Mazda 6 GH 2.2 163PS
damianko napisał(a):Ja tam za eksperta się nie uważam, aczkolwiek mam jakieś małe doświadczenie w temacie.
Gdybym miał już bose to walczyłbym w takiej kolejności:
1. Wygłuszenie drzwi
2. Wymiana przednich głośnikó
3. Wymiana wzmacniacza
4. Założenie normalnego subwoofera
PS. Czy w bose z radia wychodzi sygnał nisko napięciowy na ten niby wzmacniacz? Może mi ktoś dac zdjęcie tweeterów z auta z bose?
A gdzie się znajduje ten wzmacniacz i jaki polecasz? Czy jest jakis taki sensowny subwoofer, który pasowałby w miejsce seryjnego?
- Od: 29 lip 2011, 21:25
- Auto: Mazda 6 2009 MZR-CD 2.2 Sport 185KM
Mialy byc foty minelo sporo czasu a tu dalej bida 
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
1, 2