Swiatla Mijania na AUTO
1, 2
- Od: 7 paź 2007, 12:20
- Auto: M6 GH 2008r. 2,0 klekot 168KM
Rabti, z calym szacunkiem ale tu wystarczy wymienic przekaznik/modul swiatel i po zawodach takze nie rozumie tego stwierdzenia nie poradzilem sobie. Poza tym jest drugi temat dotyczacy tego "problemu" wiec po co pisanie ciagle o tym samym i zasmiecanie forum ?!?! wystarczy sobie poszukac temat, poczytac co inni pisza a nie zadawac ciagle te same pytania i kazdemu z osobna trzeba tlumaczyc
Ja mam auto jeszcze na gwarancji, wczoraj w ASO Promoto Kce powiedzieli mi po raz kolejny, że to będzie kosztować kupę kasy, bo już próbowali mi to komputerowo wyłączyć i się nie dało, a sam nie będę grzebał...
Mówię gościowi, że czytałem, że wystraczy wymienić moduł, a on, że niekoniecznie, bo może nawet cały układ sterujący, czy coś tam, ja się nie znam na elektronice...
Mówię gościowi, że czytałem, że wystraczy wymienić moduł, a on, że niekoniecznie, bo może nawet cały układ sterujący, czy coś tam, ja się nie znam na elektronice...
Ostatnio edytowano 3 gru 2011, 11:01 przez Rabti, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 13 cze 2011, 21:47
- Auto: Mazda 5 2011r. 2.0
zmien ASO bo ten chyba nie wie co mowi
chyba ze wszystkie takie sa
Rozmawialem z kilkoma mechanikami w ASO i kazdy mowil ze wystarczy smienic modul swiatel, zreszta poczytaj sobie na US albo UK forach mazdy to sam sie przekonasz
Wiem co mowie bo bylem bardzoo zainteresowany jak zrobic to zeby swiatelka wlaczaly sie na AUTO jedynie o zmierzchu 
Co do ceny to widziales w poprzednim watku jaka jest w UK.
Mozna tez pokombinowac z przecieciem kabelka tak jak to bylo w poprzedniej generacji mazdy a rozwiazywalo problem – ale poczekam az bedzie to sprawdzony sposob w GH
Pozdrawiam

Co do ceny to widziales w poprzednim watku jaka jest w UK.
Mozna tez pokombinowac z przecieciem kabelka tak jak to bylo w poprzedniej generacji mazdy a rozwiazywalo problem – ale poczekam az bedzie to sprawdzony sposob w GH
Pozdrawiam
Rabti napisał(a):wczoraj w ASO Promoto Kce
W ASO Pro-Moto tak dobrze przykręcali mi filtr oleju, że przykręcili go kluczem, wgnietli i pod wpływem ciśnienia uległ rozszczelnieniu. Tylko dlatego, że dbam o ten samochód i regularnie zaglądam tu i tam zauważyłem wyciek zanim poziom oleju spadł poniżej minimum.
Polecam w kwestii modułu posłuchać głowaśka
- Od: 5 lip 2009, 23:42
A czy ktoś już faktycznie zmienił ten moduł??
Bardzo chciałbym wiedzieć czy to jest pewna informacja.
No i ewentualny link do modułu, dzięki któremu światła nie będą świeciły cały czas, też byłby mile widziany.
Bardzo chciałbym wiedzieć czy to jest pewna informacja.
No i ewentualny link do modułu, dzięki któremu światła nie będą świeciły cały czas, też byłby mile widziany.
- Od: 11 lis 2011, 12:50
- Auto: Mazda 6 Kombi
2.2 SkyActiv
2016
Adamczyk napisał(a):ewentualny link do modułu,
idz do ASO
Tomek6 napisał(a):Polecam w kwestii modułu posłuchać głowaśka
sprawdzone...
Specjalistów z ASO omijam szerokim łukiem.
Wymieniacze części nie mechanicy, nie znają odpowiedzi na większość " codziennych" kwestii, co dopiero jakiś moduł i to jeszcze z jakimś konkretnym numerem.
Czy ktoś wie gdzie takie cudeńko dorwać poza ASO.
Wymieniacze części nie mechanicy, nie znają odpowiedzi na większość " codziennych" kwestii, co dopiero jakiś moduł i to jeszcze z jakimś konkretnym numerem.
Czy ktoś wie gdzie takie cudeńko dorwać poza ASO.
- Od: 11 lis 2011, 12:50
- Auto: Mazda 6 Kombi
2.2 SkyActiv
2016
Adamczyk napisał(a):Specjalistów z ASO omijam szerokim łukiem.
nie chodzi tu o ich wiedze...
poczytaj to:
Kamil napisał(a):proszę – click
tam masz nawet symbole. po ktorych mozesz szukac...

1, 2