Brakujące koło zapasowe i pianka (str. 3)
Ostatnio korzystajac z uprzejmosci kolegi zielony110 i checi zaspokojenia czystej ciekawosci 67igor1 wyjelismy pianke w mojej GH i wlozylismy plastik, ktory wystepuje w mazdzie GG.
Oczywiscie pasowalo prawie idealnie takze zamiast kombinowac z przycinaniem obecnej pianki,deskami itp czy kupowaniem nowej mozna by uzyc ten plastik od GG.
Oczywiscie pasowalo prawie idealnie takze zamiast kombinowac z przycinaniem obecnej pianki,deskami itp czy kupowaniem nowej mozna by uzyc ten plastik od GG.
chmooreck napisał(a):Oczywiście nikt nie wpadł na pomysł, żeby zrobić 2-3 fotki jak to wygląda ?
hehehe... zapewniam, ze wyglada to wszystko jak oryginal
mozna wlozyc kolo zapasowe, na to suba i skrecic to wszystko razem...
Ps. dodam tylko, ze powinny pasowac plastiki:
sedan do sedana, a 5-drzwiowy do 5-cio drzwiowego
polak900 napisał(a):no to jeszcze dajcie jakiś kontakt gdzie to zakupić bo na allegro nie widziałem
i proszę o fotki pozdro
pewnie fotki zrobimy na najblizszym spocie w ten weekend
a skad wziasc?
hm.. poszukajcie dawcy sciagnietego na czesci z UK... czyli anglika...
chmooreck napisał(a):67igor1 napisał(a):pewnie fotki zrobimy na najblizszym spocie w ten weekend
Pewnie nie znaczy na pewno... ;–)
przepraszam...
byl tak czas napiety, ze wszyscy zapomnieli... ale teraz w niedziele mamy nastepny
wiec cala operacje mozemy kontunuowac
A zdjec jak nima tak nima. Planuje wyrzucic zestaw naprawczy. Co wiec polecanie dociac pianke, wstawic sklejke czy kupic (jak to jest w ogole mozliwe) plastik od wersji GG. Czy zmiesci sie tam pelnowymiarowe kolo czy tylko dojazdowka. Na lato mam 18stki na zime 16stki, wiec jakia felge i opone kupic jako zapasowe?
Pozdro
Pozdro
- Od: 29 lip 2011, 21:25
- Auto: Mazda 6 2009 MZR-CD 2.2 Sport 185KM