Przedni znaczek – różnice, a funkcja aktywnego tempomatu
Strona 1 z 1
Zauważyłem ostatnio w salonie pewien drobiazg, że niektóre 6-stki mają logo wytłoczone i wystające na grillu (jak np. moja trójka), a inne mają zwykłą "płaską" i dosyć tandetną naklejkę (może się mocno rysować, bo jest gładka – logo jest jakby zatopione pod powierzchnią). Od czego to zależy? Rodzaj wyposażenia? 

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
To nie jest zwykła naklejka, jest to zalane w przezroczystym plastiku i jest tam radar aktywnego tempomatu i moim zdaniem to jak i fortepianowe listwy a,b ic wyróżniają wersje najbogatsze a chyba to nie jest powód do wstydu pozdrawiam
- Od: 24 lut 2013, 00:53
- Auto: Mazda 6 2.5 192KM AT 2013 Skypassion
Jet Black Sedan
adamus28 napisał(a):To nie jest zwykła naklejka, jest to zalane w przezroczystym plastiku i jest tam radar aktywnego tempomatu i moim zdaniem to jak i fortepianowe listwy a,b ic wyróżniają wersje najbogatsze a chyba to nie jest powód do wstydu pozdrawiam
Tak pobieżnie to macałem i jakoś nie przypadło mi to to gustu. Nie wiem też czy to się nie będzie rysować i matowieć...
Dzięki za wyjaśnienia skąd różnica... Myślałem, że może w niektórych modelach idą na łatwiznę – a tu jest głębsza ideologia. A pomysł ze schowaniem tam radaru jak najbardziej na +.

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Strona 1 z 1