Nawigacja TomTom Mazda NB1. Czy warto?
Jak MAZDA nie zaproponowała na rynek POLSKI wersji w naszym ojczystym języku i także tomtom nie pozwala na wybór języka PL to niema innego wyjścia jak samemu sobie z tym poradzić. 
Dopisano 20 paź 2014 13:18:
DLA zainteresowanych podaje link do SZCZEGÓŁOWEJ instrukcji nawigacji TOMTOM w PL
http://download.tomtom.com/open/manuals ... -pl-pl.pdf
Dopisano 20 paź 2014 13:18:
DLA zainteresowanych podaje link do SZCZEGÓŁOWEJ instrukcji nawigacji TOMTOM w PL
http://download.tomtom.com/open/manuals ... -pl-pl.pdf
Witajcie użytkownicy.
Ja mam pyt dotyczące NAVI, którego nigdzie jeszcze nie widziałem.
Czy jest taka opcja, aby nie kupować fabrycznej navi od Mazdy ale korzystać z AM, czy mapy google na smartfonie, a jednocześnie udostępniać obraz z telefonu na wyświetlaczu auta (np przez BT) ? Dzięki temu na fonie i na wyświetlaczu mamy tą samą trasę, a moim skromnym zadaniem dokładność map google jest najlepsza, w tym uwzględnia aktualną sytuację drogową.
Czy ktoś próbował już takiego rozwiązania?
Ja mam pyt dotyczące NAVI, którego nigdzie jeszcze nie widziałem.
Czy jest taka opcja, aby nie kupować fabrycznej navi od Mazdy ale korzystać z AM, czy mapy google na smartfonie, a jednocześnie udostępniać obraz z telefonu na wyświetlaczu auta (np przez BT) ? Dzięki temu na fonie i na wyświetlaczu mamy tą samą trasę, a moim skromnym zadaniem dokładność map google jest najlepsza, w tym uwzględnia aktualną sytuację drogową.
Czy ktoś próbował już takiego rozwiązania?
- Od: 1 lip 2011, 16:38
- Auto: Mazda 6 GG, 2,0l Pb, 147KM, 2007r, hatchback
Witam, mam pytanie chce kupić do swojej Mazdy 6 GJ (wersja przed liftem) czytnik kart nawigacji, oryginalnie nie było u mnie ,ale antena GPS jest. I pytanie czy każdy czytnik będzie pasował? Czy musi być jakiś do mojego modelu, przeszukałem allegro,olx itd wysyłałem zapytania i nikt nie jest mi w stanie odpowiedzieć. Może tutaj jest ktoś kto mi pomoże.
- Od: 3 sty 2021, 14:49
@darrkk
CarPlay/Android Auto w Mazdach przewodowo. W najnowszych będzie chyba możliwość bezprzewodowo.
P.S.
Nie zauważyłem, że masz GG. To chyba żadne rozwiązanie od Mazdy nie wchodzi w rachubę. CP/AA dla GJ/GL.
CarPlay/Android Auto w Mazdach przewodowo. W najnowszych będzie chyba możliwość bezprzewodowo.
P.S.
Nie zauważyłem, że masz GG. To chyba żadne rozwiązanie od Mazdy nie wchodzi w rachubę. CP/AA dla GJ/GL.