Cześć
Nabyłem sobie anyradar valentino 1 inaczej mówiąc walenty niestety moja madzia nienawidzi antyradarów dosłownie sieje pasmem K jak drzwi CPN-u nie idzie tego opanować Walenty wyje jak głupi nie zważając na moje prośby i błagania chugon zakupiłem Beltronicsa RX65i mam to samo tyle, ze na 2 głosy może ktoś podpowie co kuśwa w tym samochodzie tak sieje, że każdy antymisiek w postaci antyradaru dostaje kociokwiku. Wiem ,że mozna CB ale osobiście nie chce wiem że można wyłączyć pasmo K i kłócić się z miśkiem z iskrą w ręku, oraz się uśmiechać do Zuradów tylko po co. Może ktoś podpowie bo już sam nie wiem......Jak dotąd moje zabawki odstprzedaję znajomym koleś włożył do renówki za tydzień przybiegł z flaszką, że [tiiit] ten atyradar bo gada jak potrzeba....na co oczy mi wyszły z orbit pożyczyłem od niego ustawiony sprzęt i niestety znowu wyje jak nie wiem kurna kojot albo co.....Może ma ktoś swoje spostrzeżenia w temacie chętnie dowiem co tak sieje w moim aucie na paśmie K....
Antyradar i nowa Mazda6 GJ
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 4 maja 2014, 18:16 przez matthies, łącznie edytowano 2 razy
Powód: zm. nazwy tematu
Powód: zm. nazwy tematu
pozdrawiam
Ya$
www.paraptaki.com
- Od: 23 mar 2013, 20:02
- Auto: Mazda 6 Czarnuch, klekot kombi automat, nowa z tym szyderczym uśmieszkiem
Ależ oczywiście, że mam ale nie ma znaczenia czy jest włączony czy nie Walenty wyje jak wsciekły :–(
pozdrawiam
Ya$
www.paraptaki.com
- Od: 23 mar 2013, 20:02
- Auto: Mazda 6 Czarnuch, klekot kombi automat, nowa z tym szyderczym uśmieszkiem
Strona 1 z 1