AKCESORIA – Listwy ozdobne słupków A,B i C
Strona 1 z 1
Witam mam pytanie do użytkowników mazdy 6 2.5 benzyna skypassion ,chodzi mi a nakładki na słupki a,b ic czy macie matowe czy z połyskiem ( fortepianowe) ,widziałem różne modele na youtube i silniki 2.5 mają z połyskiem,a ja zamówiłem sobie jako opcje i chciałbym wiedzieć czy może to jest w standardzie .
- Od: 24 lut 2013, 00:53
- Auto: Mazda 6 2.5 192KM AT 2013 Skypassion
Jet Black Sedan
Jet Black Sedan
Wersja SkyPassion chyba rodzaju słupków nie przesądza.
Wydaje mi się, że bezpłatne błyszczące (fortepianowe), dotyczą tylko topowej benzyny i topowego diesla.
W mojej są dokładnie takie jak na fotce, których jako opcja nie zamawiałem, bo nie było potrzeby
Wydaje mi się, że bezpłatne błyszczące (fortepianowe), dotyczą tylko topowej benzyny i topowego diesla.
W mojej są dokładnie takie jak na fotce, których jako opcja nie zamawiałem, bo nie było potrzeby
- Od: 12 kwi 2013, 08:57
- Auto: Mazda 6 2013 2.5
SKYACTIV-G 192KM 6AT
i-ELOOP SkyPassion
(Mazda GJ)
Ooooooooo to super,to zamiast słupków mogę dopłacić i wziąć koło zapasowe,ciekawe ile kosztuje?
dzięki za info.
HHHRRR napisz coś więcej o tym silniku w odpowiednim dziale,mało osób z tym silnikiem co ty ,chce się podzielić wrażeniami z jazdy czy naprawde jest taki mółowaty jak co niektórzy opisuja z góry dziękuje pozdrawiam
dzięki za info.
HHHRRR napisz coś więcej o tym silniku w odpowiednim dziale,mało osób z tym silnikiem co ty ,chce się podzielić wrażeniami z jazdy czy naprawde jest taki mółowaty jak co niektórzy opisuja z góry dziękuje pozdrawiam
Jet Black Sedan
U mojego dealera twierdzono, że dojazdówka to ok. 2000 zł. Obejmuje odpowiednią wkładkę zamiast standardowej (styropian), koło dojazdowe, podnośnik, klucz do śrub kół ... i pewnie coś tam jeszcze.
Benzyną 2.5 przejechałem raptem 1100 km, to zatem niewiele wrażeń, ale w stosunku do 2.0 ... jest pozytywnie. W tym porównaniu o "mułowatości" – moim zdaniem – nie ma mowy
Benzyną 2.5 przejechałem raptem 1100 km, to zatem niewiele wrażeń, ale w stosunku do 2.0 ... jest pozytywnie. W tym porównaniu o "mułowatości" – moim zdaniem – nie ma mowy
- Od: 12 kwi 2013, 08:57
- Auto: Mazda 6 2013 2.5
SKYACTIV-G 192KM 6AT
i-ELOOP SkyPassion
(Mazda GJ)
Otrzymałem dzisiaj info od dealera, że dla Skypassion błyszczące to standard.
Pozdrawiam
ANGMOH
ANGMOH
- Od: 26 sie 2013, 15:50
- Auto: Mazda 6 GJ 2.0 165 KM, 2014, Kombi, Jet Black
Strona 1 z 1